yansngeceler_ Mommy12 yemin ederim ki öyle.ben ve kızım onunla aynı yerde tek kalamayız artk kesinlikle.
yansngeceler_ Maya_ burası Amerika değil.ve ben ilk defa en yakınım diyebileceğim birinden görünce bi değişik oldm
pinkdreamss yansngeceler_ bence eşine söylemelisin daha sonra pişmanlık olur içinde ve hareketlerin göze çarpar ıllaki nefret dolu bakacaksın eşinde yanlış anlar daha sonra söylersen neden sustun diye kafasında kurabilir olay yeni olmuşken söyle benden sana tavsiye cnm
Pembepanterr yansngeceler_ kız at yarın direk o işteyken altına da yaz ben artık bu evde yaşamak istemiyorum de
yansngeceler_ xyzem bi yandan da korkuyorum bu dedikleriniz olursa diye söylemeyi deniycem inşallah ayrı eve çıkmayı rabbim bana nasip eder bu da bahanem olur ya en azından
xyzem Peki yüzlerini nasıl çekmişler nasıl gördün ve o gördüğünü anladı mı bak zarar verebilir susturmak için seni hergün neler okuyoruz bu yaşta bu toplumda böyle bi haberi çıkar diye seni susturmak isteyebilir aşırı tehlikeli şuan hemen bi şeyler ya
yansngeceler_ xyzem hayır yüzleri yok p***o gibi düşün ama sadece yaptıkları yerleri çekiyorlar sadece konuşuyorlar yani yapan yaptırana talimat veriyo şöyle dur böyle yap vs.o gördüğümü bilmiyor cnm .
xyzem yansngeceler_ ama ilk söylemin çok önemli eğer eşine tüm kanıt detaylarıyla anlatmazsan fotoğraf felan olmadan babasına böyle iftira atıyorsun diye seni boşar bile iyi hazırlan
pinkdreamss yansngeceler_ senin olay baya büyük bir ayıp suç erkek erkeğe nedir kesinlikle babasından tiksinir ayrı ev tutar cnm ben k peder de başka kadınlarla konuşmuştu gördüm söyledim ama erkek adam yapar dedi kurtulamadım en azından senin şansın yüksek 😂🤌🏼