sizene Selam kızlar koca olcak adamın iş yerinde bi kızın nişanı var eğlenceli olcak düğün gibi yani gidesim yok aslında çünkü kızlar çok değişik bi kere daha gitmiştim böyle insanı çok süzüyorlar sanki uzaylıymışım gibi gözleri sürekli üstümde içlerinden biri var o onlar gibi değil çok cana yakın samimi yani . Bide ne giysem bilemedim bi tane elbise almıştım onu giyim altına da siyah topuklu ayakkabı tamamdır aslında iyi olur gitsem kafam dağılır . Kaynanamla oturmaktan iyidir gidim ben 🤣
XBlueX sizene Kendi kendini teselli edip fikir verip cevabınıda vermişsin😀 bakana sende ne bakıyosun der gibi bakış at iki kat sende dik gözünü 😃
Dnz sizene böyle insanı çok süzüyorlar sanki uzaylıymışım gibi gözleri sürekli üstümde Ben olsam yanlarından geçerken nazikçe gülümserim sürekli çok dikkatli bakıyorsunuzda birine benzetmiş olmalısınız da ben sizi tanımıyorum deyip bozarım. Git kafanı dağıt boşver el alemi
Sinee_ Git kız boşver , kafan dağılır , bakanlarıda sallama belliki fazla dikkat çekicisin bu artı bir özellik . Git ve parla dostum 😁🫡