manolyaca Eşimle o zamanlar nişanlıydık evlenmemize az bi zaman kalmıstı dini nikahımızda kıyılmıştı bunun verdigi rahatlıkla onların evine gittim annesi babası köydeydi ayrıca evlerini satılıga cıkartmıslardı haliyle eve bakmak isteyenler oluyordu eşimin abisi ilgileniyordu.Neyse biz evdeyiz sevişiyoruz tabi rahat rahat aniden kapıdan tıkırtılar gelmeye basladı hemen fırladık ikimizde çıplağız Allahtan eşim kapıyı kitlemişti. Gelen kaynım ve eve bakmak isteyen 2 tane erkek müşteriydi 😳😳 kaynım kapının arkasından bağırıyo oğlum acsana kapıyı diye biz giyiniyoruz eşim bana banyoya saklan dedi yapamam dedim elim ayagıma dolanmıstı saklanırken görseler daha cok rezil olucaktım dedim aç kapıyı yapcak bişey yok 😣 eşim kapıyı actı kaynım ve adamlar beni gördü tabi bi şok oldular boş evde bu kızın ne işi var gibi anladılar haliyle 😣 ben o gün yerin dibine girdimm düştüğüm durumu anlatamam. Adamlar evi gezdi ben bi köşede sinmiş oturuyorum basımı yerden kaldıramıyorum kaynımın yüzüne bakamıyorum neyse gittiler ben eşime sarılıp agladım rezil oldum abin benim için ne dusunucek evlenince ben onun yuzune nasıl bakıcam dedim ya gider sizinkilere anlatırsa dedim hıckırıklarla aglıyordum. Eşimde beni teselli ediyo aglama söylemez abim öyle biri değil filan. Dayanamadım ara abini konus dedim aradı durumu anlattı oda dedi kardeş beni alakadar etmez kendi özeliniz hem nikahınız var eşin sayılır ben kimseye bişey demem demiş öyle diyince biraz rahatlamıstım😑 6 yıllık evliyim o günü asla unutamıyorum kaynımlads aram super şuanda 😊🤭