buket33 Bir şeyim yoktu son 1 saattir alt karın ağrısı idrar yaparken zorlanma ağrı ve damla damla kan gelmesi randevum 8 Ekim’de ve 12 buçuk haftalık hamileyim ne yapsam geçer ağrım durulcak gibi değil bebeğe bir şey olur mu
veraeyl buket33 bence beklemeden acile gidin normal bir durum değil korkutmak istemem ama riske atmayın
Zamansiz_ buket33 ertelenecek birsey degil hamilelik sonucta muhakkak acile gidin veya ambulansi arayin cok gecmis olsun
karamelek21 buket33 beklemeden hastaneye git düşük riski olabilir Allah korusun ltf hemen gidin,arkadaşım aynı durumu yaşadı
Hatunn_7 buket33 bence de randevunu bekleme söylediğin ya düşük riski yada idrar yolu enfeksiyonu enfeksiyon da çok tehlikeli
basak23 buket33 kanlı idrarsa eminseniz çok şiddetli enfeksiyon yada böbreklerinizle ilgili bi problem vardır acile giderseniz bakarlar normal değil hamilelikte var riske atmayın
1prensesannesi buket33 anlattıklarınız aşırı enfeksiyondan kesin ama aksatmadan acile gidin. 12 haftalık çok yenisiniz çünkü.
buket33 Sutlucikolati bugün polinige gittim tahlil verdim sonuçları yarın gel dediler baktım az önce enfeksiyon geçiriyorum yine ne kadar dikkat etsemde tekrarlanan bir enfeksiyonum var bakalım yarın gidip ilaç verirler sanırım
buzdankalpler buket33 çok geçmiş olsun detaylı muayene olun bence gebeliğin izin verdiği sınırlarda farklı doktora muayene de olabilirsiniz sürekli tekrarlıyosa kaynağı bilmediğinizden tedavi olamıyo olabilirsiniz. Acil şifalar dilerim