@Deleted4 @Panda @ZRaporu @igze0101 valla size bayılıyorum harikasınız yaaa morelim bozukken bi bakıyorum bi azgınnnllaarrrrr yanıkkllarrrr yazışınızıı görüyorum bayılıyorum gülmekten gülme sebebimsiniz rabbim güldürdüğünüz kadar güldürsün yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin inşallah hepinizeee bol bol huzur mutluluk paraaa versin 😋😋 veee ateşli gecelerinizz hiç sönmesinnnn🥳🥳🙄🙄😂😂
Bayılıyorum sizeee 😍
- Düzenlendi
Anom noluyor dedim bi an linççilerle uğraşırken 😅 canım benim bende eğlenelim gülelim diye takılıyorum işte arada linççilerle uğraşıyorum 😜 teşekkür ederim onore oldum 😍🥰
ZRaporu 😍🙈🥰valla balsınız senin linçleyenler utansın
alyakusum01 yaa göz yaşım pıt 😍 Kulun kula attığı dua kadar güzel birşey mi var ya 🤲
Burası eğlenmek için girdigimiz uygulama bazıları fazla kasiyo ama ben çok eğleniyorum kız yanıklar seviyorum sizi
alyakusum01 beni neden unuttun darıldım şuan o taufada bende vardım 😏
igze0101 🥰🥰🥰🥰
Nietzsche ahhh kalbimmmm affetttttt 🙈😋
alyakusum01 çabuk aşağı yap 😂😂😂
Nietzsche canım güzelimmm rabbim gönlünde ne varsa hepsini yaşamayı nasip etsin güzel güzel 😉😍🙈
alyakusum01 amin ya inşallah hepimizin😘😘
Nietzsche ya ben evelden beri burdayım aranıza alamadınız gitti😥
senOlsanBari alalım bebeğim nye öyle dyosun ,birnz toplu grup kursa şu tayfayı, ben yapmaya çalştm özel mesajlaşma. Bazı arkadaşlarla ikili mesajlaşmam var dye onları alamıyorum kmseyle özelden mesajlaşmayan biri bizi toplu mesaja alamaz mı ya
alyakusum01 bi kaç hasta linççim var sağolsun her postuma damlar😀 tubim duy bunları kız alem bana hasta ben sana @Tubi 🤪
Nietzsche ayyy beni de alin ben yeniyim diye neyim eksik askolsun 😂