alyakusum01 @Deleted4 @Panda @ZRaporu @igze0101 valla size bayılıyorum harikasınız yaaa morelim bozukken bi bakıyorum bi azgınnnllaarrrrr yanıkkllarrrr yazışınızıı görüyorum bayılıyorum gülmekten gülme sebebimsiniz rabbim güldürdüğünüz kadar güldürsün yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin inşallah hepinizeee bol bol huzur mutluluk paraaa versin 😋😋 veee ateşli gecelerinizz hiç sönmesinnnn🥳🥳🙄🙄😂😂
igze0101 alyakusum01 yaa göz yaşım pıt 😍 Kulun kula attığı dua kadar güzel birşey mi var ya 🤲 Burası eğlenmek için girdigimiz uygulama bazıları fazla kasiyo ama ben çok eğleniyorum kız yanıklar seviyorum sizi
Panda alyakusum01 O senin gözlerinin güzelliği canım çoook teşekkür ederim güzel duaların için yazdığın duaların 2 katını Allah sana yaşatsın canım.Hep mutlu ol.Bizler hep burdayız kimin ne sorunu varsa çözüyoruk filosofmu desem psikologmu desem🤪amma bizim derdimize çare bulan yok😄adımız azgın karılar olarak kaldı desene😁
ZRaporu Anom noluyor dedim bi an linççilerle uğraşırken 😅 canım benim bende eğlenelim gülelim diye takılıyorum işte arada linççilerle uğraşıyorum 😜 teşekkür ederim onore oldum 😍🥰
ZRaporu alyakusum01 bi kaç hasta linççim var sağolsun her postuma damlar😀 tubim duy bunları kız alem bana hasta ben sana @Tubi 🤪
alyakusum01 Nietzsche canım güzelimmm rabbim gönlünde ne varsa hepsini yaşamayı nasip etsin güzel güzel 😉😍🙈
Nietzsche senOlsanBari alalım bebeğim nye öyle dyosun ,birnz toplu grup kursa şu tayfayı, ben yapmaya çalştm özel mesajlaşma. Bazı arkadaşlarla ikili mesajlaşmam var dye onları alamıyorum kmseyle özelden mesajlaşmayan biri bizi toplu mesaja alamaz mı ya
Olivetti ZRaporu ya her lafa bir cvbın var nasıl bir kadınsın 😁 ben linç kokusu aldığım vakit hemen uzuyorum o posttan hiç parmaklarımı yormadım gelmiyor
ZRaporu Olivetti ay kız onlar da insan cevapsız bırakma yazık 🥺 sonra laf sıkamadılar diye üzülüyorlar içlerinde patlıyor bende onları düşünüyorum 😜
Nietzsche Sadeceannemiyim bacım alırım alacağım zaman post açarım gelrsnz hepnizi alırım ama ben açnca özel tartışmaya en önemli arkadaşımı alamıyorum ,onunla başka özel konşmam var dye 😂başkasnn açması lazım