mbd11 Kızlar merhabaaaa 6 aylık evliyim artık yavaş yavaş çocuk düşünüyoruz ama hamilelikte cinsellik ile ilgili kafamda deli sorular var.Esimde bende sürekli ilişki istiyoruz ve bu bizi hamilelikte kısıtlayacak bu süreç içerisinde birbirimizden uzak kalacağız ve bu beni korkutuyor burada birkaç şey okudum iste hamilelikte cinsellik olabiliyor gibisinden beni bı aydinlatabilir misinizzzz ne zamana kadar riskli nasıl olur tavsiyeleriniz nelerdir ???
TombulHatun mbd11 bu kişiden kişiye hamileliğin gidişatına göre değişir bana hiç yasak yoktu ilişkide, ama genelde ilk 3 ay yasak olur riskli gebelik olursa doğum yapana kadar da yasak olabilir, bunu ancak hamile kalınca doktorun belirleyecek.
sinyorina mbd11 hamilelik te cinsellik olabiliyor fakat bazen eşler istemiyor bazende doktor izin vermiyor vs başka postta da söylemiştim sırf bu yüzden bile hamilelik sizin için erken bence ☺
sedatadik mbd11 6aydw ne çocuğu bacım rabbim nasip ederse illaki olur evliliğin tadını çıkarın boşver baş başa kalmanin ilişki istiyosaniz sürekli gebeliği de geç bu işin 40 var uykusuz yorgun gecesi var varda var
gizo00 mbd11 ben evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım en az 1 sene yapmamak gerek benim düşüncem çok erkennn🥶
successfulwoman Hamilileikte hormonlar daha fazla çalışir. Tadi başkadir.. Bencede erken buraz kari koca hayati yaşayin
sumemre mbd11 kız 6 ay daha erken gez kocanla tabiki olsun cocuk ama ben 1.5 sene sonra yaptım herşeyi yaptım gezdim hep alışma süresi felan iyi geliyor insana bence
mahidevran mbd11 Ben evlendikten 2 3 ay sonra hamile kaldım hamileliğim berbat geçti hanilelil boyunca 2 defa falan cinsellik olmuştur o da çok zordu benim için doğumdan sonra bazı sıkıntılar peşimi bırakmadı 6 7 ayda öyle olmadı😀 Ama benim için sorun değildi zaten ıstemıyordum herkesşn hamileliği farklı doktor yasakta koyabilir evet de diyebilir.