Sevde_20 canım bir şey istese alır, bazen mutfağa geçer içimden geldi sana güzel bir yemek yapıcam der, azıcık ağrım olsa iş yerindeyse sürekli arar sorar ilgisiz de değil haklı olduğum bir konuda hemen kabul etmez anlaması zaman alır ama haklı olduğumu sonrasında kabul eder önce bi kendi kendine kalıp düşünmesi lazım bi şekilde son aşamada benim dediğim oldu şimdiye kadar ama konu anne babası yeğenleri vs olunca bambaşka bir boyuta taşınıyo. Daha bgn akşam bir haberi paylaştım bir çocuğa köpek saldırmış. Türkiyedeyken site içinde iki köpek havlayarak üzerime koşmuştu yakınımdaki başka bir tanesi önlerine geçti engelledi ama gelmiş sadece “babama da köpek saldırmıştı”… benimle ilgili olan umrunda değil babasına saldırmışlar önemli olan o basit bir örnek. Yeğenleriyle ilgili olan şeyler de aşırı önemlidir. Ben hiçbir zaman teyzemi amcamı halamı arayıp bana hediye bunu al diyemezdim abim de arayıp hususi hediye isteyemezdi benim kuzenlerim de kimseyi arayıp hediye istememiştir. Annemizden babamızdan isterdik biz karne hediyesi vs ya da il dışına gidip geleceklerse. Bana bunu al dayı… ben böyle yetişmediğim için mi bana garip geliyo yoksa birike birike ufacık şey de mi rahatsız artık beni kestiremiyorum. Bu dayı yeğen ilişkilerinde ne normal ne anormal artık bende birbirine girdi