kızlar selam geçen günlerde bi rüya gördüm ve şifresini tahmin ederek sevgilimin hesabına girdim o girdiğimi bilmiyordu hesabında en yakın arkadaşıyla birbirlerine çıplak kadınlar attıklarını gördüm bilmiyormuş gibi davrandım arama geçmişinde sürekli kızlara bakıyordu ve hemen siliyordu yanıma geldiğinde arama geçmişinde hiç bişey olmuyordu bugün bi kızı takip etmeye başladı ss alıp ona attım kendi hesabımdan niye takip ediyosun diye elim değmiştir dedi kavga etmeye başladık kızlara mı bakıyosun sen dediğimde bakıyorum dedi sonra ayrıldı hala hesabındayım beni direkt takipten cıktı cıkardı bi baktım eski sevgilisinin engelini kaldırmış ve hesabına bakmış kendi hesabını da gizliden çıkarmış kasım da 5. yılımıza girecektik evlenme teklifi almıştım beni çok sevdiğini söylüyordu ben onu gerçekten çok çok seviyorum bugüne kadar herşeyini affettim hesabında olduğumu bilmiyor sizce beni seviyor mu ne yapmam lazım gerçekten bilmiyorum nolur bana yardım edin

user04112020 bacım yol yakınken uzatmadan bitir çünkü byle şeyler sonrasında bni affetti defalarca bunuda affeder diye bakıyorlar ve yapan insan hep yapıyor ayrılır ayrılmaz eski sevgilisinin engelini kaldırmasindan sendeki değerini anlamisskndir

Birkaç saat sonra yeni birinide bulur sende böyle beklemeyi bırak çöp olmuş 5 yılına yan sana tavsiyem sende birini bul hep acı cekmezsin hem kolay unutursun

user04112020 biraz beklemede kalmanı tavsiye ederim . En azından yanlış bişeyleri yaparsa hesabına girip görürsün en azından için daha çabuk soğur .

user04112020 sırf öyle dedin diye senden ayrılan 5 yılı çöpe atan adamdan hayır mı gelir bırak belasını başka yerde bulsun sen hayatına bak gerçek yüzünü erken görmüşsün

user04112020 yooo seni sevmiyor . Çıplak resimler ,başka kızların profilleri ,anında eski sevgili..daha seni sevmediğini göstermesi için ne yapması lazım . Yarın öbür gün onlardan karşılık alamaz döner inada yaptım der . İnanırsın gibi sen . Ama inanma sen onun için çantada keklik gibisin bence .

hayatıma birini almaya korkuyorum çünkü onunla beraber oldum ve karşımdaki insana bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum

user04112020 eminim evlenseydiniz seni aldatma ihtimali yüksek olurdu. Seven insan dışarda farklı arayışlara girmez kaybetmekten de korkar yanlışı varsa affetmen için yalvarır. Malesef duyguların tek taraflı. Hayat deneyimi olarak düşün bu yaşadıklarını ve bir ilişkide ne olmamalı olarak ders al. Saydıkların bir ilişkide olmaması gereken şeyler ve neyseki allahın yardımıyla görmüşsün. Allahın sevgili kuluymuşsun şükret.

user04112020 yol yakinken ayrılmışken birdaha aasla barışma. İlerde evlenip üzüleceğine şimdi üzül. Boşanması daha da zor olur ama sevgiliyken ayrılmak en iyisi. Ne demişler her şerde vardır bir hayır

user04112020 baştan böyleyse ileride çok sıkıntı çekersin kendini seviyorsan devam etme derim..

user04112020 kendini belli etmiş daha ne istiyorsun şuan bunu yapan evlendikten sonra neler yapar yol yakınken uzaklaş derim

user04112020 seni sevmiyor sana gram değer vermiyor iyiliğin için açık ve net söylüyorum uzak dur görüşme takip etme hesabını ve sil gereği yok gündemi görüyorsunuz biliyorsunuz benim psikolojim alt üst oldu zaten aklıma herşey geliyor dengesiz adam tutar sen ne hakla benim hesabıma giriyorsun der sana zarar verir lütfen şu tur erkeklerden uzak durun bı de pişkin pişkin itiraf etmiş kendince terk etmiş uzaklaş inşallah o da kendinden beter birini bulur

user04112020 sizce beni seviyor mu

Aşkım sen sağlıklı dusunemiyorsun bence şu an
      Onca şeye rağmen hâlâ beni seviyor mu diyorsun sen başkasına böyle yapsaydın seviyor olur muydun ?? Bir düşün..

user04112020 evli oldugunu dusunup korktum. Bence simdiden yol ver evlenince her seyi kendinde hak gorup daha da arttirir ihanetin dozunu. 5 yilimi verdim vay benim emeklerim soyle boyle de diyip uzulme hic 40 yilin gidecegine varsin 5 yilin gitsin cok degil

user04112020 hiç bişi olmaz karşındaki daha sonra çıkacak insana açıklama yapmak zorunda da değilsin kabul eden öyle eder etmeyecek biriyse de onun yolları var araştır derim ama bu adamı çekme seni elde ettiği için bu kadar rahat takılıyor

user04112020 5 yılını zaten çoktan çöpe atmış bir adam var ondan hayır mı gelir artık. Sana önereceğim en iyi şey evet acını yaşa ama hiçbir şekilde onunla konuşma yazma arama ve kendine geldiğinde ona olan sevgin soğumuş olacak

aredhel kendime gelmek için yapabilecek hiç bişeyim yok ne bir arkadaşım var ne bir dışarı çıkıp en basiti kahve içip sohpet edebileceğim birisi var gece gündüz evdeyim sırf o rahatsız olmasın diye herkesle arama mesafe koydum

user04112020 beş yılı hiç gözünde büyütme evlenirsen koca bir hayatın da çöp olacak inan değmez bi düşünsene tırnağı kırılan kadının üzerine titreyen adamlar var sana açıklama yapma gereğinde bile bulunmamış