sizene Artık herşeyden yoruldum bilmiyorum ben böyle değildim .hiçbirşeye yetişemiyorum bunalıyorum artık gece ağlıyorum artık yaşadığım hayata kaderime bak şuan ölsem cenazeme gelcek bi tane kan bağım yok 🙂↕️ bişey yapasım gelmiyor bütün gün yatasım var . Değersiz hissediyorum kendimi insanlara iyiyim kırmam dökmem ama en yakınımdaki insan bile bencil tek istediğim biran önce gece olsun tek başıma kalmak istiyorum. İnsanı bi tek kendi anlarmış doğru isyan ediyorum allah affetsin beni ama artık boğuldum yemin ederim 🥹🥹
2minnosannesi sizene canım takintili halinden çık ve kendin için yaşamaya başla çünkü sen iyiysen evlatların da iyidir çünkü sen güçlü bir annesin
gizew sizene Defalarca söyledim sana,sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez. Kendi değerinin farkına varmalısın bir an önce. Konudan bağımsız kaynın evlendi mi? 😂
373738 sizene kendini çok sev inadına herkese inat kendini çok sev senden birtane var bu hayatta ben kimse için yaşamam kocamada her zaman derim önce kendimi seviyorum önce ben sonra sen ben iyi olmazsam eğer bu evde düzen şaşıyor canım demem o ki önce sen git kendine masaj ayarla en güzel otelde değişik antin kuntin şeyler yap kuaföre git alışverişe git sür sürüştür evde mis gibi kok eşbiselerle gez köpeğin yap o herifi yap kız bişiler işte
sizene 2minnosannesi takıntılık değil canım ruhum sıkılıyor sürekli ağlamak istiyorum değersizim sevgisizim 🙂↕️ az önce daha kötü oldum bi konu ile alakalı konuştuk eşim yine kendini düşündü bencilik yaptı insana koyuyor bu
sizene 373738 ilgi yok ki canım telefona bi gömüyor kendini bağlantıyı kesiyor evde . Değişiklik olur mu ki