Merhaba kızlar . Kimseye anlatamadığım sıkıntımı sizlere açmak istiyorum . 5 yıllık evliyim . 2 çocuğum var . Evlilliğimizin başlarında çok heyecanlı ve büyük bir aşla evlendik . Eşimin evlilik anlayışı sabahtan akşama kadar kaynana evine gidip gecede eve uyumaya gelmekmiş ve ailesini sürekli eşime bunun baskısını yaptı ben gitmedikçe benle kavga ediyordu bazen oluyor 1 ay boyunca bana yaklaşmıyordu. Bakın bu zaman oldu hala sindiremiyorum . En güzel zamanlarımızı böyle mahvetti. Bundan sonraki süreçte de eşim hep bana cinsel anlamda uzak kaldı ne bir güzel sözü ne iltifatı talep ettiğim halde yapmadı . İkinci çocuktan sonra soğuma geldi içimde günden güne bişeyler ölüyor farkındayım . Son 5 6 aydır yanında uyumuyorum . Benim hiçbir zor anımda beni desteklemedi arkamda kocam var diye sırtımı yaslayamadım . Bu süreçte maddi anlamda zor durumda onun yanında olmamı sürekli poh pohlamamı bekliyor . Bende baktım destek olamama kararı verdim . Şimdi çok zoruna gidiyor benim böyle yapmam. Bu adamın bana maddi ve manevi anlamda kattığı birşey yok ve 2 çocuğum var yaşları küçük uzun süredir ayrılığı düşünüyorum . Ailemin evine gidemem sizden fikir istiyorum . Aynı evde arkadaş gibi olup çocukların büyümesini mi beklemek yoksa ayrılsam çocuklara bakacak tek kişi kayınvalidem o zaman çalışırım ama bu şekilde de çocuklarımı görmiyeceğim çıkmazdayım . Bana fikir verin