mavikelebekk__ Kızlar sizce zayıf birisine kalem abiyemi yoksa tüllü taşlı kabarık abiye mı yakışır? Öneri olarak beğendiğiniz abiye varsa atabilir misiniz 🙃🙃
berenmiss mavikelebekk__ eğer fiziği kum saati değilse kalem elbise olmaz canım o yüzden kabarık olursa zayıflığını bekli etmez bence
mavikelebekk__ berenmiss Kum saati denmez de göğüslerim küçük belim ince kalçam büyük, önceden 56 kiloydum o zaman daha iyiydi şimdi 49 🥲
mavikelebekk__ berenmiss Ay karar veremiyorum malum abiye fiyatları da baya yüksek uyguna bulmak ta zor
aredhel mavikelebekk__ vücut tipine göre giyindiğinde ve ten rengine uygun renkler seçtiğinde kombin tamamdirr
berenmiss mavikelebekk__ ben dolapta satıyorum istersen bakabilirsin indirim yaparım sana bi kez giydim sadece nikahımda
asyarana mavikelebekk__ kalem elbise eğer kum sattiysen çok yakışır ince bel büyük popo çok hoş olur fiyatları pahalı diyorsa da kiralayabilir sin tatlım 💐
mavikelebekk__ aredhel Kabarık istiyorum ya prenses model karar veriyim bikacina almadan önce fikirlerinizi almak için SS aticam