Selam kızlar dedim ya eşim benle inatlaşıyor çıkmıyor şu evden diye benim abim var öz 2 kere gördüm 6 ay önce falanda eşimle kalmaya gittik 10 gün evli oda herneyse duyurmak istemezdim abime ama aradım anlattım herşeyi ailesini falan eşimin. abim sinirlendi seni orda kimsesiz sanmasınlar gelirim anında alırım seni ordan dedi birsürü küfür etti onlara bağırark telefonda kocan bişe demiyor mu onlara dedi yok dedim korkuyor onlardan . Seneler sonra kardeşimi bulmuşum ezdirmem yedirmem seni onlara dedi kaynımın bana bağırıp küfür ettiğini giyimime sigarama karıştığını ailen yok dediklerini . Abim yarın konuşuyorum onla dedi eşimle yani karısı da sinirlendi gel buraya burda kal biraz kafanı dinle dedi bilmiyorum dedim çıksın bu evden ya katil olurum yada kendi katilim olurum dedim . Ciddi anlamda abim beni düşünüyor seviyor seneler sonra bulduk birbirimizi. Hamileyken dayak yediğimde abim kavga etti eşimle falan bakalım yarın konuşcak ben bugün arama evde o dedim . Demek zorunda kaldım çünkü çok doldum🥹