Evvet kızlar, dert dert dert vallahi içim şişti. Ben bir anımı anlatarak başlıyorum, devamını siz getirin. Artık canınız neyi anlatmak isterse 😅
Bekarım, gencim, güzelim, hayat bana şahane modunda yaşadığım eşşek gibi çalışıp maaşımı bir haftada yediğim zamanlardı. En yakın arkadaşımla kararlaştırdık, 24:00 da çıktığım bir gün mekana gidip dağıtıcaz. Tabi yanıma aldım tüm ekipmanı, nöbet bitti hazırlandım süslendim çıktım. Arkadaşım ve sevgilisi gelip aldılar beni arabayla, bir saatlik uzaklıkta bir mekana gittik. Onlar rakı söyledi ben tekila. Derken bir kişi daha katıldı aramıza, eniştenin iş arkadaşıymış. Ama adam bildiğiniz çakma Polat Alemdar 🤭 Elinde tesbih, ayağında kundura üstünde takım falan. Üstelik abi birde evli mutlu çocukluymuş. Oturdu yanıma bön bön bakıyor, beni dürtüyorlar alttan konuşsana diye. Dedim ne konuşayım evli barklı adamla ? Neyse baktım olmuyor, abi çocuklar nasıl falan saçmalıyorum 🤣 Adam da kalkmış bana babamı soruyor, delimi ne? Neyse efendim bizimkiler karışımda ,güller kafalarından aşağı,bir romantik danslar, birbirlerine şarkı söylemeler.. üstüne birde solist geldi masaya. Enişte aldı mikrofonu eline nasıl serenat yapıyor. Bir onlara baktım, bir kendime baktım, birde yanımda oturana baktım. İçtim de içtim. Ama ne içme. Garsonlara diyorlar siz su mu veriyorsunuz bu kıza 🤣 Sonra lavaboya diye bir kalktım, aman allahım! Kalkmamla düşmem bir oldu, kafam nasıl güzel 🤣 Sonra kustuğumu hatırlıyorum, gerisi yok. Gözümü bir açtım çalıştığım yerdeyim 🤣 Acile getirmişler beni gecenin yarısı. Neyse dedim bizimkilere, bana bir ağrı kesici, bir mide ilacı bırakın sabaha kadar yatayım şurda. Sabah olunca formayı giyip hiç bir şey olmamış gibi mesaiye devam 😅