Hangisinden memnunsunuz kızlar onerirmisiniz ❣️
Ped öneri 🖐🏼
gultenmhmt molped uzun gece kullanıyorum çok da memnunum 👍
gultenmhmt molped yada orkit güzel
gultenmhmt senelerdir kotex kullanıyorum çok memnunum tahriş kaşıntı vs yapmıyor bana
2minnosannesi teşekkür ederim 🙏🏼
perimasali802_ teşekkür ederim 🥰
TombulHatun teşekkür ederim 🥰
- Düzenlendi
gultenmhmt
Kotex kullanıyorum. Memnunum. Bende herhangi bir olumsuz etkisi olmadı.
Kotex veya slepy natural ne terletme ne koku ne sızıntı valla çok güzel genelde sleepy alıyorum bulamazsam kotex naylon katkısı olmadığı için kuru tutuyor
gultenmhmt Orkid platinium 👌🏻
gultenmhmt hepsini kullandım sleepy hariç hepsi bende pişik yaptı şuanda piyasada en güvenilirim. Sleepy in pedleri çok rahatlar ve hiç pişik yapmayıp yapışkanlı dahi rahatsız etmiyor ama diğerleri hem yapışkanlı rahatsız ediyordu hemde pişik yapıyordu
gultenmhmt ilk gün yoğun kanamadan dolayı bebek bezi kullanıyorum 😂sonrasında molped
abasiyanik ahahahha al bendende o kadar 🤣🤣🤣🤣🤣
Beije markası kullanıyorum çok memnunum organik bambu lifinden üretiliyor.
gultenmhmt adet kabına geçtim yaşam kalitem arttı 👌
perimasali802_ yalnız değilmişim 😂
abasiyanik değilsin 😂
Hiç olmadığım kadar üçüncü doğumdan sonra yaşıyorum ya
Neselibiri Kesinlikle bugüne kadar niye kullanmamışım dedim 3 senedir kullanıyorum ben regl kabı regl değilmişim gibi geçiyor ped de sürekli ıslaklık hissi oluyor rahatsız ediyo yazın zaten sürekli benden koku yayılıyor gibi hissediyorum. sürekli değiştirmek gerekiyor . kızlar yok böyle rahatlık o kadar söylüyorum
normaldiilbeybiii ay aynen valla ya bi kadının kendine yapabileceği en büyük iyilik bir tane adet kabı edinmek net 🫶