• Magazin
  • Victoria’s Secret Defilesi

Kızlar izlediniz mi defileyi 🔥 Ben açıkçası çok özlemişim uzun bir süre yapmamışlardı. Adriana Lima’yı gördünüz mü?? Resmen o eski haline dönüvermiş. Bayıldım 😍

Tam anlamıyla harikaaydı. Çok özlemişiz gerçekten 😍

adm bu tartışmayı sabitledi.

aredhel beklentilerimi hic bir sekilde karsilamadi nerde 2012 deki fashion show nerde bu 😪😪😪 bittikten sonra eski showlari izleyip ozlem giderdim. Artik bu mankenleri biraraya getirebilmek icin ne kadar para odedilerse podyumda eski ihtisamin esamesi okunmuyordu

MelissaP ya tamam da allah askina adrianaya o ekoseli winx perilerinden bozma kostumu giydirirken ne dusunduler hadi acilisi yaptirmadiniz takin soyle buyuk bi kanat yapin soyle hacimli brezilya fonu birakin kadin salinsin gozumuz gonlumuz acilsin canim candice ime de at kuyrugu yapmislar allahtan kadinin aurasi fizigi efsane de her seyi kaldiriyo

newmommy_ ay evet bu konuda haklısın çok daha şaşalı bir şey giydirebilirlerdi biraz sönük kaldı ama verdiği kilolar ve erittiği dolgularla tekrar o güzel doğallığına kavuşmuş :)

Bence Adriana Lima’ya haksızlık yapılmış diye düşünüyorum. Kadın zaten glow up geçirmiş ve açılışı ona yaptırmayıp üzerine tayt giydirmişler!

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.