Kızlar ben 1 yıldır evliyim görücü usulüyle evlendik ama ilişki konusunda birbirimizden çekiniyoruz ben ne kadar istesemde o geri duruyor hiç çıplak durmuyor mesela rahat etmiyormuş ne yapmalıyım zamanamı bırakmalıyım

beatitude bir çekincesi olabilir belki travması ya da isteksizliği. En güzeli sakince yıkıp dökmeden iletişim kurup duyguları anlamaya çalışmak

aredhel evet fazlasıyla isteksiz nasıl davranacağımı şaşırdım bir çok şey söyledim ama beni böyle kabul et dedi

beatitude daha çok zaman ayırın birbirinize, ki birbirinizi daha çok iyi tanıyın, yakın arkadaş olun ve sonra her şey kendiliğinden gelir 🩷

beatitude bence önce birbiriniz ile cinsel hayatınız hakkında konuşmayı deneyin ona sevdiği şeyleri sor mesela sevdiği bir koku sevdiği bir renk hoşuna giden dokunuşlar önce bu konuları rahatça konuşabilin daha sonra da baktın hala devam ediyor şikayetini anlat bu şekilde memnun değilim senin eşin olarak bunu istemenin çok doğal birşey olduğunu ve ona bu konuda saygı göstermesi gerektiğini bence bu şekilde gidersen daha güzel bir ilerleyiş alabilirsin 😇

beatitude zamana bırakırken düşüncelerini paylaşmasını iste Ya da bu durumdan senin de rahatsız olduğunu söylemelisin çünkü diğer türlü nasıl alıştırırsan öyle gider

ebruozym çok kez konuştum ne seviyor nasıl olmasını istiyor hiçbir fikrim yok hatta nelerden hoşlandığınıda sordum söylemedi sevgisinden şüphem yok ama cinsellik konusunda problem yaşıyoruz

cyrrr uzak durduğu için bende sormaya çekiniyorum hoşlandığı şeyleri sormuştum geçiştirdi öyle

beatitude o zaman sorarak değilde o an nelerden hoşlandığını keşfedebilirsin ☺️Çünkü bir erkek cinsel ilişkide yönetilmek ister çoğu zaman

ebruozym bende çekindiğim için ilişki konusunda zayıfız umarım zamanla düzelir ☺️

beatitude kendini eşine bıraktıkça zevk alırsınız o zaman da onu şevke getirecek şeyler söylemeye daha çok müsait olursunuz ☺️☺️

beatitude üstelemeye devam et onu bu konulara açabilecek tek kişi sensin vazgeçme sende o iş 😉🥰

cyrrr öyle isteksiz olunca bende ne yapacağımı bilmiyorum çekiniyorum

beatitude sen çekingen o çekingen olursa bu durum ebediyen düzelmez kuzum adımı sen at ve yılma savaş ve onu bu konulara ikna et 😎💪🏻