Kızlar 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım vermem gereken belki de 60 kilo var çok mutsuzum diyet denedim daha önce karatay diyeti ile 20 kilo verdim sonradan sprial ile hamile kaldım hamileligim sorunlu geçti fazlasını aldım tekrardan diyet yapmayı denedim ama olmuyor her seferinde bozuyorum artık sinirim bozuluyor eşim bişey demiyor hatta diyet yaptığımda da kızıyor bana bazen ama ben kendimi bu şekilde sevmiyorum bir gün bu kilolar yüzünden intihar edecem galiba daha önce den de kilom vardı evlenmeden önce de kilom vardı ama bu kadar değil yine yakışıyordu o zaman ama artık pskolojim bozuldu nefesim kesiliyor sanki iyi değilim afedersiniz ilişki olunca eşimden bile utanıyorum kendimden utanıyorum 😓 bana bir akıl verin kafayı yemek üzereyim bazı benden kilolu insanlar var dert etmiyor kendini o şekilde seviyor ama ben kendimi bu şekilde beğenmiyorum sevmiyorum
Ya kilo vermem lazım ya da canıma kıyacam galiba
Yaptığınız diyeti tekrar yap spor salonuna falan git kendini istediğin o vücutta hayal et mesela 😍 o zaman ilerleme oluur belki
Angellove2010 öncelikle bir dahiliye uzmanına görün değerlerine baktır vitmin eksikliği bile kilo vermeyi yavaşlatıyor, sonrasında diyetisyene git kemdi yaptğn diyette boşverebilşyorsn ama diyetisyen o gazı veriyor insana, spora gitme imkanın varsa git eğer yoksa evde yap. Ama bedenin kaç olursa olsn kendini sevmekten vazgeçme her halini ver sağlığın için kilo ver pes etme zor olacak ama sonucu güzel olacak
Angellove2010 bütçen varsa yağ aldir. Psikolojin düzelir sonra motive olup spor ve diyet yaparsın. Benim şu an bütçem yetmediği için para biriktiriyorum yağ aldırma germe için şimdi aralıklı oruç yapıyorum. Motivasyonum yerinde. Diyet yapmadim sıcakta bakamıyorum diyete ama aralıklı oruç tam bana göre 🤗
- Düzenlendi
Angellove2010 Canım dün Peride Blog kısmında paylasılan Bedeninle Barış adlı yazıyı okumuştum çok güzel yazılmış ve güzel bir farkındalık yaratıyor. Okumanı kesinlikle tavsiye ediyorum. Böyle düşünceler gelip geçiçi lütfen beynini ve ruhunu yıpratma böyle düşünerek. ❤️ hayatta yaşadığımız olaylar durumlar ve fiziksel görünümümüz kalıcı değil ve ayrıca eşini de tebrik ediyorum böyle bir durumda sana destek oluyor seni üzmüyor. Sen başarırsın çünkü yanında en büyük destekçin var
asy456 spor salonuna eşim izin vermiyor maalesef 😓
Angellove2010 aa ben bu canima kiyacam kisminda yokum bu senin dusuncene dustukten sonra 41 kilo verdim
evet surec uzun bi aldim bi verdim araya bi dogum girdi ama sonuc 41 kilo dile kolay kendimi bildim bileli (ergenlikte sanirim kendimi hic gormemisim o kismi katmiyorum) suan en dusuk kilomdayım daha yeterli degil daha bi 30 35 kilo vermek istiyorum devam ediyorum 28 yasindayim 2 cocugum var
Sen diyet kafasina girdigin an verdigini alirsin biz gibi ileri derece kilo ile başlayanların hayati bu yonde olucak oda sen bunu hem beynine hem bedenine kazıyacaksın BENİM YEME SEKLİM BU VE BOYLE GİDECEK bunu bildigin an düzeliyor birde beni en çok motive eden 2 şey var
BEN BUNUN TADİNİ BİLİYORUM
İSTEDİGİMİ YERSEM İSTEDİGİMİ GİYEMEM
seni en iyi anlayanlardan biriyim cok zor yol uzun ama imkansiz degil bi kadin isterse basarir 🌷
Angellove2010 kızz bunun için canıma kıyıcam denir mi iradene sahip çıktığın sürece çok güzel verirsin bi kere yapmışsın az değil 20 kilo vermişsin yine yapabilirsinn eğer başlarsan bize de haber verr 🥰
kaardelen ara öğün yapılmadığı için yağ yakımı oluyor. Bence yarıyor. Ama ben mucizevi sonuçlarla karşılaşmiyorum. Çünkü aç kalmiyorum. Yani ilk öğünü 12 13 arası yapıyorum ve sağlam bir ilk öğün yapıyorum bol proteinli ve salatalı o kadar doymuş oluyorum ki ikinci öğünü en geç 6 da yapılıyorum canım çok istemediğinden daha küçük tabak yemek yiyorum. Tabi tatlı hamur abur cuburu bıraktım.
Zamansiz_ inşallah başarırız nasıl kilo verdiniz bahseder misiniz kaç kiloydunuz kaça düştünüz ve sarkma oldu mu en korktuğum şeyde bu kilo verirsem sarkmalarım olurmu 🥺
Akrepkadini inşallah başarırım çok teşekkür ederim ama eşim maalesef zayıflamamı istemiyor gibi 😒 ekmek yemesem niye ekmek yemiyorsun diye kızıyor yürüyüşe tek başıma çıkmama ve spora gitmeme izin vermiyor
etoile keşke ama maalesef ona gücüm yetmez 😒
- Düzenlendi
gizo00 inşallah haber veririm tabii başlayabilirsem 😒
TombulHatun inşallah yeni tahlillerimi verdim dahiliye de bir sıkıntı yok çok şükür keşke spora gidebilsem ama eşim izin vermiyor bazı sorunlar var ve o sıkıntı sorunlardan dolayı da kendime zaman ayıramıyorum diye düşünüyorum çok mutsuzum iyi değilim 😓
Angellove2010 ah şu erkeklerin kısıtlaması… çok kıskanç biri midir? Belki de seni kıskandığı için böyle yapıyordur bilemedim. eşini şu şekilde ikna edebilirsin en azından sadece kadınların olduğu bir spor salonu ya da pilates dersleri alabilirsin
Angellove2010 çok şükür tahlillerin temiz çıkmış, evde yapabilirsin elslie yap 15 dk ile başla gün gün arttır yaptkça kendini iyi hissedeceksin
Angellove2010 benim basindan beri sarkma hic problemim olmadi ve oyle cok degil 2 dogum sonucta gobek var evet kollarimda ilk dogumdan sonra biraz sarkti 137 138leri gormustum daha gormemek icin binmedim guncel kilom 97.8 hala devam ediyorum
Nasil verdim😮💨
Zor elbette cok. zirve kilomu gördükten 2 sene sonra filan basladim tamam kendini gor artik dedim ondan sonra surekli diyet kafasina girince aldim verdim aldim verdim bi sekilde yavas yavas kendimi taniyordum sonra vucudumu cok iyi tanidim ben ne yapinca vucudum nasil tepki veriyorum cok guzel ayak uydurup yuruyuslerimide icine katarak evde tv basinda sporumu yaptım 25 kiloya kadar verdim hrika ilerlerken surpriz bi sekilde ikinci hamilelik oldu hoop sor en basa ama bu sefer tecrübeli😣☺️ hamilelik doneminde istikrarli devam edemedim ama yine durmam gereken yeri bildim dogum yaptim bebegim 4 5 aylik oldu yavas yavas basladim cok abartmadan suan 16 aylik ve ben guzel ilerliyorum nasil verdiniz sorunun cevabida
Vucudunu iyi tani misal bazilari aksami 8 9 kapatir fayda gorur bazilari 5 6 da ben saat 5 te kapatip fayda goren kisimim hayatinin bi parcasi yapmalisin yeme seklini yuruyus harika etkisi olucaktir en az haftada 2 kez ac tw yi leslie yap oyle spor salonuna gidemiyorsan cok uzun oldu ama yalniz degilsin basaricagina eminim