Hanımlar nasılsınız? 🥰

İlk evliliğimden bi tane oğlum var 2 evliğimden nisan ayından beri deniyoruz olmuyor sürekli de kafama takıyorum acaba bu ay kaldı mi hemen bi belirti olsun acaba hamile miyim diye düşünüyorum.
Elim de değil düşünmemek ama çok istiyorum oğlum 5 yaşında 🥺

Var mi benim gibi böyle olan / sonra hamile kalan?

356435 geç hamile kaliyorsunuz o zaman ilk çocuk ne zaman oldu Dr gidin bide kafaya takmayın fazla

perimasali802_ eh işte uğrasip gidiyoruz gittiğim de her şey yolunda demişti orda çalışan sekreter de stres yapma fln demişti olur ama çok istediğimden midir nedir olmuyor tekrar gidicem bakalm

356435 olabilir canim stres yapma kendine
        Rabbim nasip etsin inşallah 🤲
        Hayırlısi ne zaman ise o zaman olacaktır inşallah 🤲

Bende öyle ikinci cocugu istiyoruz 3-4 aydır deniyoruz ama olmuyor bu ay yumurta testi yaptım ama yine olmadı 1 hafta geçikmeli adet oldum doktora gidicem adetlerimde son zamanlarda düzensiz bide hsg filmi çektiririm belki

356435 bi de şey ilişkiden sonra belinizin altına yastık koyun yarım saat falan öyle yatın
        İnşallah tez, zamanda hamile haberinizi duyarız🙏😌

356435 2. Evlilik ne kadar sürdü sizin ya da eşinizin cinsellikte ara çok açılınca çok duydum geç hamile kalınıyor diye ilk evlilikten çocuk olsa bile 2. Evlilikler uzun yıllardan sonra yumurtalıklar tembelleşiyor demiş bı tanıdığıma Dr ama siz belli ki arayı çok açmamışsnz olur inşallah

356435 her ihtimali kadına yormamalı belki eşinizin rahatsızlığı vardır