2minnosannesi Bubenimoykumm sadece 2 tane 🥴 demekki bn köleyim ama kültür kölesi değil fakirlikten elde olan imkanları degerlendirmisim bacım😂
Etipetito Bubenimoykumm çok gereksiz şeyler bence delinin biri ortaya bişey atıyor diğerleri de yapmasa ölecekmiş gibi davranıyor
Bubenimoykumm Etipetito malesef toplum olarak keşke hayırda yarışsak .boş beleş işler bulaşıcı bak vallahi.
Bubenimoykumm Bubenimoykumm ben indirsem kızım( 9) da bakar kocam da bulaşır ikimizde sevmiyoruz zaten. Bu riske girmeye gerek yok İnstagramı da sevmez eşim.
Medusa Bubenimoykumm Bileklik hediye gelmişti o yüzden ordan 5 puan kırdım Dyson süpürge kullanıyorum, canım süpürgem😂 Kızılcık şerbetinin de sadece ilk sezonuna bakmıştım ordan da 5 puan kırdım 20 diyorum hocam🤪😂
Bubenimoykumm Medusa süpürge bir miktar elzem de abi burcu yaprak sarması n’alaka mesela sorguluyorum😆
dmltugce Bubenimoykumm Pandoram var , kızılcık şerbeti izledim ,ugg giydim bekarliktan beri vazgeçilmezim aşırı rahat bir kere 😀
Sutlucikolati Bubenimoykumm file marketten alışveriş yaptim ve kızılcık şerbetini izliyorum 🤣 file marketi seviyorum ama hem cok uzak hemde bebek arabasiyla giremiyorum 🤣🤣🤣