Bubenimoykumm rica ederim 🥰🤓
Ne kadar popüler kültür kölesisin 😇😎🧐🤨
TombulHatun burcu yaprak sarması deprem zamanı bana 1 koli gelmişti konserve olanı millet şimdi markette bulamıyor 😁 bildiğin bir koliyi dağıttım yeriz diyene ben hıc beğenmedim merak etmeyin almayin yazık paranıza ekşisi yok nar ekşisi ile yapılmış şekerli tat geliyor yiyince sever misniz bilmem ben hiç sevmedim
Oluyorumanlasana tatlımsı sarma sevmem yağlı ekşili salçalı olacak eminim bunu da denesem sevmeyeceğim ama öyle gözümüze sokuldu ki görünce otomatik alma isteği geldi 😂😂😂
TombulHatun denenmiş onaylanmamıştr bilginize 😂
Bubenimoykumm
Ben tam bir köleymişim.
Bubenimoykumm ugg giydim 2015 yılında 😅 kızılcık şerbeti izliyorum başka da bişi yok çok şükür kölesi degılız shshsh
belladonna dubai çikolatası da mı yedin 😲
TombulHatun
Maalesef ki evet.
belladonna bensiz nasıl geçti boğazından erkek kardeşim de almış bana ayırmadı diye ona da kızdım 😂
TombulHatun
Boğazımdan geçmedi yiyemedim, yutamadım
belladonna ahh canm ya gelirken 1 kutu alayım da kahveyle yeriz
TombulHatun
Şekerci caferden al gel. Kahveler benden söz
belladonna kadıköye kim gidecek ya ben sana kısmet yada bebek şarküteridem orjinal dubai alırım
TombulHatun
Bella için gitsen ölürsün. Nerelere gittiğini yazmayayım şimdi….
belladonna ama dediğim yerlerdeki daha pahalı caferdekinden daha güzel diyorlar sana güzelini yedirmek istedim, ben senin için nerelere gelicem beni konuştrma kadıköye mi gitmicem
TombulHatun
Çok mantıklı ve doğru konuştun..
Sen benim için her zaman en güzelini düşünürsün (herhalde) 😛
- Düzenlendi
belladonna ağlayacağım senden bunları duymak 🙈😂🥹 tabi ki hele de bu aralar daha çok düşünürüm 🥹
TombulHatun
Biliyorum, hissediyorum 🫂🙏🫶
Bubenimoykumm teşekkür ederim ☺️
Bubenimoykumm dyson süpürgem yok ama saç şekillendiricim var o daha önemli benim için o da içine giriyor mu 🤣