Bubenimoykumm successfulwoman öyle mi yapayım söyleyen kişiye keşke bana söylemeseydin ben şimdi bu yükle naparım dedim 😞
lgrth @Bubenimoykumm benimde duyup söyleyemediğim çok kişiler var düşündüğümde her seferinde bende çok üzülüyorum söylesem de olmaz söylemesem de inşallah kendiliğinden çıkar ortaya rezillikleri diyip geçiyorum.büyük yük çünkü
Bubenimoykumm lgrth çok büyük hem de. O kadın yemedi içmedi ev borcu ödedi araba aldılar hepsini dişinden trnağından artırdı. Yapmaya bilirdi. Değermiydi
alinasira Bubenimoykumm susmak en iyisi başkalarına üzüleceğini bildiğin haberleri sen verme . Yanlış olanın elbet bir gün yüzüne çıkma gibi bir huyu vardır .
Bubenimoykumm alinasira Yanlış olanın elbet bir gün yüzüne çıkma gibi bir huyu vardır . Bir Müge Anlı sözü 😊
Eskobar Bubenimoykumm bir gün daha salak yerine koyulmasını istemezdim boşar boşamaz affeder affetmez kendi sorunu ama şuan senin yükün olmuş emin ol yuva yıkan sen değilsin şerefine sahip çıksada ailesine mukayyet olsaymış
lgrth @Bubenimoykumm o kadar emek..ay bilemedim Allah yardım etsin çıksın bir an önce ortaya siz kadınla bir araya geliyor musunuz eşinden yana şikayeti var mı belki kendisi yakalar
Bubenimoykumm Eskobar konuştuk şaşırdı tabi ne yapacağını düşünüyorlar eşiyle birlikte karar verecekler. Büyüklere söylemedik belki böyle bir çözüm buluruz bilmiyorum iyi mi ettik naptık. İşin sonunda konuyu saptırmazlar inşallah
Eskobar Bubenimoykumm hayırlısı olsun inşallah Allah doğru yoldan ayırmasın ne söylesek yanlış olur şimdi
ebrulii04 Merak etmeyin çok iyi yaptınız o kadına da yazık kesinlikle aptal yerine konulmamalı size yapıldığını düşünseniz o zaman en doğru kararı verirsiniz