perimasali802_ aykirikadin ya canim benim Allah razı olsun şükür iyiler atlatik Kış geldi tabi hastalıkta mücadele ediyoruz öyle böyle 🫂❤️
lanjalee aykirikadin dönülmez akşamın ufkundayım vakit çok geççç , sen nerelerdesin napıyosun aykırı balım 🥰🫶 aynı devam herşey bizde valla değişik bişeyimiz yok ki hevesli hevesli anlatalım 🥴
lanjalee aykirikadin hobi edinmeyi teecih edebilirim ama sırf değişiklik olsun diye ikinci çocuğu yapmak biraz fazla ciddi ve zor bi hobi olabilir benim için başka önerin var mı cancağzım 😄
aykirikadin lanjalee O zaman evine yakin yetimhane ve huzur evini ziyaret et… Kiz cocuklarina destek ol🥰🫶 Benim çocuk getirme maceram örnek olmasin sana Çok çoçuk cok macera🥰🫶
aykirikadin Günaydin peridenin Güzel ve Atesli perileri🥰🫶 @TombulHatun Aşkim senin Aralik yoğunluk devam ediyormu🥰🫶
TombulHatun aykirikadin günaydın aykırı aşkım 😘 bu meslekte bizim yoğunluğumuz hiç bitmiyor artık buna kanaat getirdim 😂
lanjalee aykirikadin hahahh bak ilk söylediklerin gerçekten terapi gibi gelir eminim 🫶🥰kesinlikle çok çocuk çok macera , bu aralar dış güçler beni ikinci çocuk için fazlasıyla gaza getiriyor 😅😄