aykirikadin Öğretmenlerimiz vardi.moralleri nasil acaba @belladonna iyimisin canim @successfulwoman iyimisin canim @lgrth iyimisin canim @etoile iyimisin canim. @piyangobileti iyimisin canim @aysglhale iyimisin canim. @Siyahbeyaz_ iyimisin canim @sanslikralice iyimisin canim @perimasali802_ iyimisin canim @HurremSultan iyimisun canim Öğretmenlerimiz çokmuş maşallah Tüm Annelerimiz iyimisiniz..
lgrth aykirikadin bedensel olarak iyi mental olarak değiliz sadece bu olaylar da değil hiç uğruna yıllardır ölen bir sürü masum çocuk..az değil şiddet gösterildikçe yaygınlaşıyor maalesef 13-14 yaşlarında çocuklar katil olabilecek cesaretleri var aklım almıyor yıllardır niceleri böyle hiç uğruna öldürülüyordu sanayici de şaka uğruna hava basılarak ölen çocuklar yan baktı diyip bıçaklanıp ortaya atılan gencecik çocuklar ve yaygınlaşan çocuk intiharları..yetiştiren ailelerden ziyade çocukların olduğu ortamlar bulaştığı insanlar bir sürü faktör var..kendimi çok yetersiz hissediyorum ya yetiştiremezsem ya farketmezsem yaşadığı sorunları ya arkadaşlarını düzgün seçemezse bir sürü düşünce yiyip bitiriyor beynimi uzun süredir..
belladonna aykirikadin Sağlık olarak iyiyim aykırı aşkım ama Fazlasıyla moralim bozuk, fazlasıyla endişeli, fazlasıyla da kafam yorgun.. Yazıya dökmeye kalksam ne gücüm ne de kelimelerim yeter. Nasıldı nasıl olduk daha nasıl olacağız bakalım..
sanslikralice lgrth hepimizi aynı korku aldı değil mi artık diken üstündeyiz evladı olan her anne çok tedirgin Nereye kadar böyle sürecek bilmiyorum inşallah iyiye gider daha güvenilir bi ülke oluruz…
aykirikadin Kizlar benimki Türkiye hatirasi olarak bunun hangi rengi ve çeşitlerini getirsin.❤️❤️🔥❤️❤️🔥 Sizin fikrinizi bekilyorum❤️❤️🔥❤️❤️🔥 https://imgyukle.com/i/SQuX5G
aykirikadin aykirikadin @HurremSultan @TombulHatun @topuklukadin @sananee @Sutlucikolati @successfulwoman @diyarbakirguzelsesebebibenim @dilberevinbarkinyokmu @belladonna @benbu @Bahtsizbedevi_ @etoile @meral1234 @Medusa @mavigece @Madampink @Zamansiz_ @xyzem @suprizyumurta @gizem5516 @Kemreliyurek @kleopatranizzz @nilayb @Neselibiri @Askadini @Perihane @mirzaarel-12 @balik @huzunkovankusu @cileklisut @2cocuk1bebek @maide @[silindi] @hatunbur @happy_mom @karamelek21 @defnem @benpetito @aysglhale @Sevde_20 @benpetito @Samanliktakiigne @DtMom @lolopoo @Eskobar @Cicekliperde @Cicikiz @zarifhanim @Moonlight_ @Etipetito @kleopatranizzz @Rouge Kızlar kafamın tasıni attırmayin şuna bir yorum yapin.🙏🙏🙏🔥💋 Beğenmedim deyin. Şu olur deyun.😂😂 Ne olabilir lütfen fikrinizi söyleyin❤️🔥