lgrth successfulwoman sen anlat biraz yokluğunda neler yaptın ne gelişmeler değişimler oldu seni dinleyelim 😂
successfulwoman lgrth Aşkım bende bebiş oldu Hayat standartları yükseldi İşletmemi büyütüyorum Yoğunuz anlycağn Duani unutma
lgrth successfulwoman maşallah hep aklımdaydın inşallah iyisindir diye hep merak ediyordum 💕senin adına çok sevindim bütün iyi gelişmeler için bebiş ne kadarlık oldu kız mı erkek mi🙂 anneliğe adaptasyon nasıl geçiyor
successfulwoman lgrth zor oldu Erkek canım Çok saol canım sizde hep aklımda oldunuz Dayanamıyorum gerçekten geliyorum sizlere
lgrth successfulwoman evimdeyim şükür yaklaşık bir buçuk ay tatil yaptım annemde bir ay önce döndük düzenimize inişli çıkışlı çocuklarla geçinmeye çalışıyoruz 😂
successfulwoman lgrth Aşkım kadınların ayakların üstünde durmaları acaayip mutlu ediyor Erkekler kadar tembel kimse yoktur Biz istediğimiz zaman her türlü yaparız
lgrth successfulwoman gerçekten öyle çok özeniyorum kendi işinin başında olan kadınlara 💕 sen bebişle mi gidiyorsun işe successfulwoman 🙂❤️