aykirikadin successfulwoman tamam Canım teşekkür ederim, Kızlar yks sonuçlarına göre başarılı olan kız çoçuklarına @successfulwoman benim gibi burs vermek istiyor lisede başarılı olan ve üniversitede başarılı olan varsa @successfulwoman yazabilirsiniz.. @perimasali802_ @oneydigiiiiz @oopitipiti @ozlem_ @1kizmom @pofudukkalp @ece_ @Nurdem @melcan @anonim58 @Guzelkiz @biannee @Goat @dilberevinbarkinyokmu @syleyememm @Etipetito @tazeann @tazeann @TombulHatun @Medusa @rumiiko @ctuugba @Cagla1903 @etoile @kleopatranizzz @nilayb @kaosseverr @Biyiklim @Novaqua @lgrth @laluna_ @limonludondurma8 @biriii @isimsiz9 @eftalya_ @DtMom @benbu @belladonna @beyza8991 @xyzem @yanik_sevda @yade @melisim @[silindi] @gokcei @nurcanhnb @Meraktan @Sutlucikolati @birkizbiranne @sacmaliysenercan @elifmm @blosangry @sananee @gokcei @mavidenyoksunun @sicaksu_torbasi @balik @ikihilalbiryildiz @esrakrt @pkoslubiri @essoylu @neysene @Deleted78 @blosangry @gmzakpnr @Sinee_ @salakmisincemilee
balik aykirikadin bende girdim sınava yerleşemedim maalesef:( ek tercihleri bekleyip ona göre yeniden tercih yapicam 🌸
successfulwoman aykirikadin canımın içi çok teşekkür ederim İyiki varsın Evet kızlar okusun Bizden destek olsun inşallah Allah hepinizden razı olsun Mutluyum bir kız çoçuklarına okumasını görmek @aykirikadin Allah senden razı olsun Bana destek oldun akıl verdin
ikihilalbiryildiz aykirikadin böyle güzel işlere vesile olmanız çok güzel , sizin gibi insanlar iyiki varlar ♥️Allah size daha çok versin İnşallah @successfulwoman
isimsiz9 successfulwoman yaa canımsın🫶🏻 vallahi hala ilk trimester gibi ne bisey yiyebiliyorum ne de mide yanmalarim duruyor. Hala -5 kilodayım😩 30+2 oldum 10 haftam var dahaaa🥴