aykirikadin @eftalya_ Aşkım profilin çok güzel olmuş Tahmin ediyorumki kocan çok şanslı Muhteşem sexi görünüyorsun
eftalya_ aykirikadin kız ben değilim o zaten 🤣🤣🤣 ama bana en çok benzeyen oydu 🤣🤣 saol aşkım 😘😘 biz hepimiz sexiyiz zaten 😉
aykirikadin lgrth ben sana bir şey söyleyim Bizdeki cesaret hiç bir erkekte yok @successfulwoman cesareti ile muhteşem iş yapıyor
lgrth aykirikadin öyle de bilemiyorum aykirikadin Türkiye çok zor ya ben kendi alanımda çalışmak istiyorum ama burda özeller öldürüyor devlet almıyor atanmayı bekleyene kadar muhtemelen bir bölüm daha bitiririm
aykirikadin DtMom @successfulwoman yurt dışında fuarları varmış Kızçelerime selam söyle dedi… Yoğunmuş..
xyzem aykirikadin canımsın çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah sana daha güzel kapılar açsın güzel kalbinin karşılığını alırsın inşallah klavyeye de çalışıyorum biyandan belki katiplik olur fiye inşallah bi yerden tutunuruz
aykirikadin DtMom @eftalya_ Aşkım şimşekleriniz hayırlı olsun.. sanada yakışır.. peride daha güzel olacak..