Yogacikiz hep tatlıııı, nutella hastalığı var bende büyük kavanozu iki günde bitiriyorum😂

Yogacikiz ben tuzlu yaa
    Ard arda tatlı şeyler yiyince sinirleniyorum agrasifleşiyorum tuzlu yiyince sakinleşiyorum 😂😂😂
    Anlamı ne kiii😅

• Çok tatlı yiyeceklere karşı duyulan aşırı istek doyurulmamış veya yeterince doyurulmamış duygusal arzularla bağdaştırılabilir.

Tuzlu algısının psikolojik değeri, dikkatli, meraklı ve aynı zamanda yaratıcı bir kişiliktir. Tuzlu yiyeceklere karşı duyulan ölçüsüz istek fiziksel veya psikolojik bir bozukluğun ya da yanlış beslenme alışkanlığının işareti olabilir.

Acı tadın karaciğerle (yalnızca karaciğeri koruyucu etkisi bulunan otların tadı çok acıdır) ve cesaretle ilişkisi vardır.

Bu arada bir yerde görmüştüm hatırlamıyorum şimdi. Sürekli tatlı yeme isteği anne eksikliği, sürekli tuzlu yeme isteği baba eksikliği. Ben hayatımda boyunca tatlılarla hiç aram yok hep tuzlu sevmişimdir. (babamla hiç baba-kız ilişkim olmadı)

Sutlucikolati

Elmasekeri

MelissaP

asyarana

Oluyorumanlasana

huysuz_panda

perimasali802_

zuku

kalpkirintilari

fistik_ezmesi

Yogacikiz sürekli tuzlu yeme isteği baba eksikliğ

Aşırı tuzlu yerim ama baba-kız ilişkimiz her zaman çok iyidir annemle ilişkimiz berbattır

Yogacikiz ayy benim sürekli tatlı çeker canım ya kilolar aldı başını gitti ama yemklerde çok tuzlu yeriz

Bunun bilincinde olup artık tatlıyı ve tuzluyu daha az tüketmeye özen gösterelim canlarım ❤️