kalpkirintilari bence beklentiye girmeyin evet siz büyük eltisiniz ama sonuçta ikiniz de aynı konumdasınız ikiniz de elti ikiniz de gelin belki o da sizden bekliyordur büyük olarak ilgilenmenizi sormanızı vs ben olsam en azından msj atardım nasılsın. Napıyorsun vs diye bende telefonda konuşmayı hiç sevmem ama msj atardım bence

kalpkirintilari sizin bakış açınıza göre saygısızlık olabilir. Bana göre değil. Ben kendimden örnek vererek sizi teselli etmek istedim. Siz saygısız diyorsunuz. Neyse olsun.

yasssoooo ben seviyorum eltilerimi 😂😂 aramızda yaş farkı var biraz belki ondan iyi anlasıyoruzdur

kalpkirintilari eltim yok ama olsaydı ararmiydm konuşurmuydm bilmiyorum ne gerek var samimiyete mesafe her zaman iyidir arasa ne aramasa ne ararsa laf arıyor olur aramazsa hayırsız olur böyle iki ucu boklu değnek işte evlilik bu durumda normal bence iyi olun kötü olmayın tabi ama mesafe iyidir

kalpkirintilari Aramamak,sormamak ne zamandan beri ayıp karşılanıyor?İletişim kurmamak gibi bir hakkımız var ya.

@kalpkirintilari belki ona göre mesajlaşmanız sık görüşmedir..yani yüzünüze karşı bir ayıbı yoksa saygısız bir durum göremedim..takılmayın böyle şeylere ne kadar mesafe o kadar iyi

Bende kimseyi araman evet arayanar daha sevimli geliyor ama içimden gelmez ve beni Dr saygısız olarak görürlerdi umrumda da değil hiç samimi olmayı sevmem r

kalpkirintilari benimde bi eltim var kendim küçük gelinim hiç ne o, nede ben arayıp sormayız ayda yılda bi bayram da kandilde konuşuruz o kadar . Aramızda samimiyet yok mesafeli olmayı severim