• Muhabbet
  • 13, 14 aylık bebeği olanlar var mı?

kalpkirintilari benimde oğlum 14 aylık ama o kadar uyku problemimiz yok. Bı destek mi alsanız acaba. Uyku eğitimi ya da pedagog falan. Çünkü anlattiginiza göre baya bı sorun böyle olması. Sizin içinde zor bebek içinde

kalpkirintilari bulunduğunuz ilde çocuk psikologu pedogog vs yok mu arastirsaniz ? Bir bilene danissaniz en azından. Instagram’da jokeranne diye bir sayfa var com uyguna uyku eğitimi veriyor onunla bı gorusseniz egitiminine katilsaniz belki işe yarar

kalpkirintilari benim oğlum da 13 aylık bazı geceler benimde oluyordu şu son 2 haftadır bende aynı durumdayım bide totosunu yırtarak ağlayarak uyanıyor durumu düzeltemedim hala bende

kalpkirintilari salamayı kesmeniz lazım. Benimdr öyleydi salamayı bıraktım gece beslenmeyi bir anda kestim kesintisiz uyuyorlar

kalpkirintilari
Her uyku da sallamaya alıştığı için sallamayı destek olarak görüyor olabilir. Uyandığında da o desteği istiyordur. Uyanıyor sallama yok ağlıyor şeklinde bir döngü de yaşıyor olabilir. Sallama desteğini bırakarak uyumaya alışırsa, uyku ikiniz içinde daha kaliteli olur.

kalpkirintilari bacım bugün tek uyku yaptı uykusu geldi akşam üstü ama uyutmadım şimdi beş dakika önce sarılıp koklaşırken kolumda bayıldı yorgunluktan bakalım bu gece nasıl gece olcak, emzirmedım de hiç uyuyakaldı zaten

kalpkirintilari ara ara emiyor işte kafasına göre benimde kesmem lazım ama nasıl olcak Bılmıyorum istediği zaman vermezsem işkence ediliyor gibi ağlıyor

kalpkirintilari sallamadan nasıl uyuttun peki bende sabaha kadar sallıyorum kendi asla uyumuyor gece yatağından ayağıma sürekli

Benimki doğduğu günden beri daha hiç bir gece 2 saat kesintisiz uyumadı 14 aydır geceleri 7-8 kez uyanırım artık uyurgezer oldum galiba çünkü ben hatırlamıyorum bazen yanıma yatırıyor muşum eşim diyor 😂
Gerçekten son son son çocuk benim için başka töbe
Bana da gece uyanmalarını emzirmeye bağlıyırlar kesmem lazım galiba