_perilice_ 3 sefer 9 kere nasıl oluyor anlamadım şuan
Kızlar nasıl Bi yol izliyicem şaşırdım
Diyalloa yani size toplam 9 kere bosol demesi gerekiyor esinizin sizi bosamasi icin.
- Düzenlendi
_perilice_ 2 sefer 6 kere dedi 9 olmadı yani henüz boşanma dik dimi var nikahımiz yani dimi ama ben yinede cami imamına gidip tazelemek istiyorum ne olur ne olmaz diye bide şart diye düşünüyorum aramızda sevgi artsın bilmiyorum ya 😏
Diyalloa 6 kere dedi ise tazeleyebilirsiniz ki zaten bosanmadiniz suan ve hocada ayni seyi soyleyecektir zaten.
_perilice_ inşallah 🤲
Diyalloa he tamam o zman kuzum korkma 2.talak hakkın duruyor çok şükür ki ama sakın bi daha o kelimeyi kullanmasına izin verme sakın ALLAH korusun evliliginizi riske atıyorsunuz yuvayı yıkmak çok kolay oyke birşey olsa gerçekten seni başkası ile düşünebilecek mi bunları düşünmeden sonunu aklıma getirmeden bunu demesi çok yalnış …2 talak hakkın duruyor dediğim gibi ayki anda söylemiş olsa bile boşanmış sayılamıyormuş sadece 1 talak hakkın düşüyor kaldı 2 dikkatli olun rabbim huzurunuzu bozmasın
_perilice_ kuzum bizde oyke aynu anda sanıyorduk ama aynı anda olmuyor muş o arkadaşım in eşi ina demişti çok araştırdık 1 seferde 9 kere dese bike sadece 1 talak düşüyormuş yani boşanma olmuyormu 2 talak hakkı duruyor bayanın çok dikkat edilmesi gereken bi konu bu ALLAH korusun eğer eşi gerçekten boşanma k isterse adet gününe kadar yaklaşmazsa ilişki olmazsa adetti olup bittikten sonra diğer talak hakkı da dusuyormus öyle devam ediyormuş 3 de resmen boşanıyormuş
Teksasss ben 3 sefer yada 6 sefer derse yani her biri bir talak saniyordum teşekkür ederim nazik cevabnizdan oturu 😇