normaldiilbeybiii lgrth bende v15 var severek kullanıyorum halı başlığında otamatik çekim gücünü arttırıyor çok güzel temizliyor zaten sert zemin başlığı ışıklı görerek temizliyorsun içi rahat oluyor insanın şarjıda baya gidiyor bizim ev 2+1 bütün eve yetiyor şarjı
lgrth @normaldiilbeybiii tam şimdi tanıtım videosunu bitirmiştim başlık manevrası çok hoşuma gitti🙂 koltuğun bazanın altına rahat girmesi benim için en önemli nokta 🙂
normaldiilbeybiii lgrth bu başlık bende yok çoğu başlığı çıkarmıştı sene başında dyson ben Ocak ta almıştım yok tu eskiden direk kutudan çıkıyormuş şimdi ekstra fiyat koyuyor başlıklara
lgrth @normaldiilbeybiii v15 iki modeli var sitesinde biri 4 başlıklı diğeri 8 tüm başlıklara gerek var mı 4yeterli oluyor mu
normaldiilbeybiii lgrth benimki dört başlıklı koltuk altına vs girmiyor biz çekip temizliyoruz ben koltuk yatak temizleme başlığını çok istiyordum olsa güzel olur tabi arada çok fiyat farkı yoksa 8 başlık alın ama 4 başlıkta iş görüyor
lgrth @normaldiilbeybiii yaa ben az önce izlediğim video da başlığı oynardı çevirince mutfak dolabının altına çok rahat girdi onu görünce cezbetti 🙂
normaldiilbeybiii lgrth işte böyle kullanışlı başlıkları direk kutuya koysalar keşke ekstra para ödemek zorunda kalmasak