Kızlar ilk öpüşmenizi hatırlıyormusunuz ?😂
Benim lisede aynı sınıftan bir tane çocuk vardı çıkıyorduk cafeye gitmiştik tabi kendi profosyoneldi boynumdan opüp dudaklarıma gelmişti tabi o an bir ates bir ateş 😂😂 acaba hakkımda amk bu kız nasıl öpüşüyor demiş midir birde serrefsiz sen git capraz sınıftaki kızla beni aldat ulan aynı sınıftayız bu ne karaktersizlik . Ilk öpücüğüm kahpenin birine heba oldu 😂
İlk öpüşme hatırlarmısınız😂
- Düzenlendi
Eşimle avm den ciktik beni eve birakicakti arabay bindik samimi davranmaya basladi ve anin heycani ile bi anda gomuldu üstüme😅bi yandan cok hosuma gitti bi yandan korktum😅
698_merve enişte düğünü bekleyememiş 😂 ah eskilerr zaman su misali😂
- Düzenlendi
iffetciniz bizde eşimle hazirlik yapiyorduk düğüne alisveristen sonra yemek alıp manzarali bi yere gitmistik arabanin içinde öpüşmüştük çok güzeldi 😂😂 denize karşı gün batımindaa
use1234 ay nekadar romantik 🧡
iffetciniz sevgililik döneminde elimden başka yerimi öptürmedim. Çok katıydım🤣 sözümüz oldu ertesi gün bizde kaldı tabi biz odaya geçtik öpmeye çalıştı tabi ben bilmiyorum hemde çok heycanlıyım 😂 ev kalabalık sonunda bi öptü benden baya baya sular aktı titremekten bacaklarım çap çup gidiyordu🤣 hiç unutamayacağım bir andı benim için🧚♀️
abasiyanik aynı aynı bacaklarım benden ayrıydı yüzüm ateşler içinde 😂
Hayır eniste iyi sabretmiş baksana adam sözün ertesi günü saldırmış 😂😂
iffetciniz ay nasıl unuturum ne güzeldi ne heyecanlıydı lise 2′deydim o zamanlar ah gençlik ah
Anaokulundaki ilk öpücügümü hatırlıyorum ne kadar masum ve tatlıydı
aredhel kanka sen bendende hızlıymışsın 😂
abasiyanik öpüşünce boşaldin o derece😉😉👅💋
iffetciniz eşimle yaşadığımız şehirde şelalenin karşısında bi kafe var orda öpüşmüştük ilk sevgili olduğumuz zamanlar boştu kafe çok güzeldi hiç unutmuyorum o günü . Lisedeykende bi kere yanağımdan öperken dudağıma denk gelmişti çık tatlı bi anı
successfulwoman o an ki haz başkaydı 🤣
abasiyanik Balkon ve Yorgandaki öpüşmeleride anlatirmisin lütfen🔥🔥🔥
Eşimle sevgiliyken ormana gitmiştik orda öpüştük ama nasıl ateş basıyor yüzüm kızardı sonrasında pişman olup mesaj atmıştım çok yanlış bi şey yaptık bi daha yapmayalım diye🤣🤣😁
Rumeysa0701 kiz hem yap hemde
Hemde pişman ol
successfulwoman hshshshsh 😂 sadace opusmemisler demek 🤭
iffetciniz Beni ilk esim öpmüşstü bizim evde annemin odaslnda o an baya sulanmıştım dokunsa boşalıcsktım nerdeyse
iffetciniz hahahhs öpüşmemi değil ama ilk oralimi hatırlıyorum eşim öğretmisti 🙈