karamelek21 kalpkirintilari bende blakmamba yı çok merak ediyorum bir takım problemleri vardı, ilk girdigimde baya aktifti ama sonra kayboldu
successfulwoman Perideye tekrar tekrar yeni isimle gelip sohbet etmek istiyen.kişiliği oturmamiş ergen gibidir. Çok komik duruyorsunuz ve asla gerçek perideli olamazsiniz. Baksana @TombulHatun yıllaradan beri dürüst bir perideli @HurremSultan samimi ve dürüst bir perideli. @aykirikadin Ateşli ve dürüst bir perideli. @perimasali802_ kişiliği oturmuş bir hanimefendi bir perideli.
Sokaklambasi aykirikadin sohbet etmek isterdim Gunlerden bir gun sana ozelden yazmistim ve bana cevap vermemistin soyleceklerim bu kadar 😂😂
Sokaklambasi kalpkirintilari Medavik’i ozluyorum. COOOKKK. Oyle boyle degil……….. Bazi geceler aklima geliyo sabaha kadar tavana bakiyorum.
melebek Sokaklambasi Kaosun yalnızca sanal dünyada olduğu, zorbalayanların düşmanı olduğumuz o günler… galiba onu ben de çok özledim 😔😔😔
TombulHatun successfulwoman yoğunluk durumuma göre giriyorm ya 😂 sürekli yazamasam da buralardayım her fırsatta
Oluyorumanlasana etoile git gide halille ortak özellikleriniz çoğalıyor korkuyorum 😂 bu kadar takıntılı olman falan yoksa sen…