sacmaliysenercan perimasali802_ yok be üzüyorlar sonra hiç bir şey olmamış gibi yapıyorlar bende buna katlanıyorum 😬😬
askgebesi perimasali802_ en sevdiğim özelliğim çok sıcak kanlıyım girdiğim her ortamda hemen herkes bana çok sıcaksın der Sevmediğim ise bazen saygım bozulmasın diye hakedene hak ettiği cevabı vermiyorum 🥲😂
zuku perimasali802_ merhametimden, elimin boluğundan eşimi de benim gibi. Çoğu donumuza kadar alsada gene yılmadık devam.
zarifhanim perimasali802_ Dürüstlüğüm ve araştırmacılığım diyebilirim. Yani çevremde biri benden bir şey duymuşsa “o söylemişse doğrudur” diyerek gözü kapalı güven duyar. Bu beni memnun ediyor.
milasu perimasali802_ genelde bütün huylarımı severim yani taklitçi değilim kendimi kendim gibi hissediyorum 😂 ama illa söylemek gerekirse samimiyetim ve güler yüzlü oluşum ☺️🌸
dmltugce perimasali802_ en sevdiğim özelliğim herşeyi ben yaparım havasında olup kimseye minnet etmemmek , dopra olmak , kendime olan özgüvenim en nefret ettiğim de temizlik takıntım 🧽
perimasali802_ dmltugce bişey istiyorsun, bekliyorsun ve karşıdaki kendini yüksekte görüp konuşması beni deli ediyor ya o yüzden her işini kendin yapmak daha güzel haklısın 🌹
elisaa48 perimasali802_ yoo 😂kurban olduğum Allah bana peygamber sabrı vermiş 😄(inşallah yanlış bir şey yazmadım)
zuku perimasali802_ evet biz dik durdukça da kıskanma başlıyor. Asla yokluğumu da kimse bilmez varlığımı da. Çözemiyor kimse. Hayat işte herkese var yada yok diyemiyorum.
kaardelen perimasali802_ Bütün özelliklerimle gurur duyuyorum en çok da cesaretimle 😂Bir de şu merhametim ve bebek gibi sevme cilveli modumu az kapatabilsem çok iyi olacak ahahaha