papaty Şu dört günü iyi değerlendirmemiz lazım regl döneminde sinir küpü oluyorum resmen kocamla birlikte olmadığım için hiç sevmiyorum ya bana kalsa her gün fik fik günü😂😂🙈 ama eşim öyle değil pek
HurremSultan aredhel dün yaniyordum resmen 😂😂 sebebi belli oldu yataktan kalkıp çise gitim gece kocam kanalllari açmış dkdkkdkdks
Sutlucikolati HurremSultan kız cidden he ilk basta regl yakinken iliski oldugunda gecikiyordu ama sonradan tam tersi olmaya basladi 🤣🤣
HurremSultan perimasali802_ kanka küstuk işte adam istiyor ben o kadar naz yaptım yok dedim kızdım bu uyudu ben duramıyorum ama diyorum içimden insan bı zorlar😂😂 neyse oflayip puflayiop uyandırdım sonra birlikte olduk kdkdkdkd gece tuvalete bir gittim bu yangının sebebi belliyimis ahahahha
HurremSultan perimasali802_ bende vallaha eşim su torbası verdi ise gitti ama onun peşinde iki velet başıma kaldı gariban meee belime bağlayıp su torbasini mutfağı topladım dkskmsmssm
HurremSultan Sutlucikolati valla bende adet öncesi hep eşimle kavusamaz adet boyu özledim diye ağlardım kaç seferdir birlikte oluyoruz adet oluyorum pesine hatta geçen iliskide adet oldum yarıda kestik Ağrıdan ahahahha