• Muhabbet
  • Kilo verince göğüsler küçülüyor mu

Merhaba hanımlar , sizin bir konu hakkında deneyimlerinizi veya fikirlerinizi merak ettiğim için bir şey sormak istiyorum. Zayıflayınca göğüsler küçülüyor mu benim göğüslerim biraz büyük maalesef doğumdan sonra iyice büyüdü , şimdi diyet ve spor yapıyorum bu sürecin sonucunda küçülür mü acaba bilgisi olan varmı

Sahicee tabiki küçülüyor görümcem neredeyse doksan beş beden göğüsleri vardı kırk kiloya düştü kilo verdi meme yok minicik dkdkkd benim zaten oldu bitti bir el dolduruyor seksen seksen beş arası evlenmeden önce de aynıydı doğurdum gene aynı dkdkkd emzirimce buyumusyu ne güzel Allah memeninde buyuk olaninin derdinj versin ya ne güzel 💙🥳

Sahicee valla göğüslerim hep küçüktü kağıt gibi kese kağıdı🤭🤣🤣 emzirirken doldu doluydu sonra diyet spor derken gitti emzirmeyi bırakınca bekralıktaki gibj minnacık kaldılar iyide oldu büyük meme bas abela ya ablam kuculttu mesela kurtuldu ay cidden sırt ağrısı filan yapıyodu onda..

sacmaliysenercan duzenli saglikli beslenerek su kahve yürüyüş 😮‍💨 bu kadar kilonun hepsini tek seferde degil tabiki cok birak basla ver al oldu ama sonuc cok sukur guzel ilerliyor su ara

sacmaliysenercan hic fark etmez ama turk kahvesi olsa cok daha iyi tabi sekersiz oluck tabi🤷🏻‍♀️ istersen icine biraz normal sut koyabilirsin sut tozu aslaaaa

Sahicee kilo verince net küçülüyor benim doğumla büyüdü baya güzeldi yani kilolar gidince emzirme sağım derken aşırı sarktı üff hiç güzel deil yani öyle Bi deforme oldular napsam bilmiyorum