Cicikiz Oluyorumanlasana sen kendin bilirsin canım ama bence ya okula başlamadan yap birinci sınıfa yani yada ikinci sınıftan sonra birinci sınıf annesi olmak zor bebekle daha da zor olur biz üç buçuk yaşındaki oğlumla zor çalışıyoruz okuma yapıyoruz ablanın herşeyini istiyor karıştırıyor
Cicikiz nesli123 ay daha çok yeni bence iki yıl çocuk yapmayın evliliğin tadını çıkartın eşinle gez dolaş ye iç eğlen sonra çocuk
Sevde_20 Cicikiz ya bak bu olabilir hem sana iyi gelir hemde maddi olarak iyidir brn çocuk deyince umutsuz ev kadinlarındakj elifi düşünüyorum ayyy aman aman diyorum😬😬😬 istersen ilerde de olabilid bu arada kendinj bunaltma🥰🥰
HurremSultan Cicikiz verdim ben hamile kaldığım gibiyim 😂 evlenmeden önceki kiloma dönmem lazım ahahaha
yesim631 Cicikiz yok valla bacım tekiz doğdu hepside en büyüğü aralıkta 10 yaşına girecek 2.ci 9 yaşına girdi 3.cü 7ye girecek aralıkta 4.cüde ekimde 4 yaşına girdi 5.cide 3 aylık 26 kasımda 4 aylık olucak 🤣
Cicikiz HurremSultan doğum kiloları gitti tabi canım 🤣 en son 113 kiloyla doğurdum şimdi 70 ama gitmiyor diyette yapmıyorum 60 a kadar düştüm gene aldım 🤣
Cicikiz HurremSultan @ardlenin yeni adı neydi ya ona fotomu atmıştım hatta çok şaşırmıştı @Etipetito TombulHatun bide matematik öğretmenim vardı benim adını hatırlayamadım çık ortaya 🤣
HurremSultan Cicikiz bende 73 kiloyum dkdkkdk ama vermem lazım yani kötü değilim ama çıtır olmak istiyorum 😁
yesim631 Cicikiz yok canım 15 yaşında evlendim ve ilk çocuğumu 15 yaşında aldım kucağıma gerdek gecesi hamile kaldım 😊