Sevde_20 Cicikiz ya bak bu olabilir hem sana iyi gelir hemde maddi olarak iyidir brn çocuk deyince umutsuz ev kadinlarındakj elifi düşünüyorum ayyy aman aman diyorum😬😬😬 istersen ilerde de olabilid bu arada kendinj bunaltma🥰🥰
HurremSultan Cicikiz verdim ben hamile kaldığım gibiyim 😂 evlenmeden önceki kiloma dönmem lazım ahahaha
yesim631 Cicikiz yok valla bacım tekiz doğdu hepside en büyüğü aralıkta 10 yaşına girecek 2.ci 9 yaşına girdi 3.cü 7ye girecek aralıkta 4.cüde ekimde 4 yaşına girdi 5.cide 3 aylık 26 kasımda 4 aylık olucak 🤣
Cicikiz HurremSultan doğum kiloları gitti tabi canım 🤣 en son 113 kiloyla doğurdum şimdi 70 ama gitmiyor diyette yapmıyorum 60 a kadar düştüm gene aldım 🤣
Cicikiz HurremSultan @ardlenin yeni adı neydi ya ona fotomu atmıştım hatta çok şaşırmıştı @Etipetito TombulHatun bide matematik öğretmenim vardı benim adını hatırlayamadım çık ortaya 🤣
HurremSultan Cicikiz bende 73 kiloyum dkdkkdk ama vermem lazım yani kötü değilim ama çıtır olmak istiyorum 😁
yesim631 Cicikiz yok canım 15 yaşında evlendim ve ilk çocuğumu 15 yaşında aldım kucağıma gerdek gecesi hamile kaldım 😊
sacmaliysenercan Cicikiz başlığı her seferinde üçlü yapma fikri çık aklımdan diye okuyorum ablaaa😂😂😂😂😂😂