belladonna Cicikiz Cicikiz delirme diyorum kendi kendime bu hayata çocuk doğurup büyütmeye mi geldin diyorum hayatını yaşa diyorum Bende tam olarak bunları diyorum 😁
lgrth @Cicikiz 2yle zirvede bırak bu ne cesaret 😅😅😅 o değilde benimkilerin arası da 33 ay olacak nasıl idare ettiniz araları nasıl oldu bağları iyi mi
Cicikiz lgrth çok berbattı gözünü korkutmak istemem ama kızım aşırı kıskandı daha iki günlüktü yüzünü yolmustu çok kötü aşırı zorlandım ben ya kızım çok hareketli olduğundan sadece emzirip koyuyordum
Aagg0207 Cicikiz benimde iki tane ben çocukları gerçekten çok seviyorum onlara bakmak çok zor gerçekten 1. Sınıf büyük olan ikincide 13 aylık bnde 28 yaşındayım erken doğum yaptım ama bazen banada geliyor bu istek ama ben artık bir şekilde durdurucm kendimi hatta spiral dahi düşünüyorum 20 li yaşlarim çocuk bakmakla geçti artık bunu tekrarlamak istemiyorm biraz kendimexe zaman ayırmak istiyorm nasip kısmet gerçi hayatta herşey olabilir insanın fikirleri değişebilir ama bu devirde 2 çocuk benim için yeterli onların eğitimiyle uğraşmak istiyorum bence 3-4 çocuk olduğunda hepsine yetemez anne baba eğitim kariyer maddi açıdan
Cicikiz Aagg0207 evet haklısın ömrümüzün çoğu çocuk bakmakla geçiyor sadece doğurup beslemekle olmuyor onlar büyüdükçe sorumlulukları büyüyor dertleri büyüyor
sedatadik Cicikiz 2cocugum tüp bebek normal imkansız dedi 3doktor şuan 5aylik hamileyim 3.ye normal yoldan 😂😂tek tesellim kız olacak olması
Mommy12 sedatadik ya şaka gibi😅 maşallah mı desem ne desem bilemedim. Ben de tüp bebek annesiyim birkaç kez denemeli oldu oğlum. Özel değilse sizde problem neydi de doktorlar kesin doğal olmaz demişti ☺️ Ben oğlumla çok zor kavuşmuş olmama rağmen ve bebekleri aşırı sevmeme rağmen cesaret edemiyorum. 28 aylık ve bugün ben de onunla beraber ağladım sebepsiz ağlamaları bende patlama yarattı 😣 aklımı yitirecek gibi oluyorum bazen korkuyorum artık
sedatadik Mommy12 tüplerim kapalıydi ameliyat oldum açılmadı o yüzden olmaZ dediler büyük oğlum Mart’ta 5yasina girecek zor bı çocuk değildi 2.yi peşine istedik 2.bundan fena çıktı oda Aralık’ta 2yasina girecek ins brnim de patlamalarim oluyo ama işte anne yüreği dayanamıyor 3hic aklımda yoktu hicc hemde ama rabbim nasıp edince oluyo Muş demekki
0442 Cicikiz tabiki yine senin ve eşinin düşünceleri ama çocuk büyütmek gerçekten çok zor herşeyden ziyade bu kirli dunyaya çocuk getirmek gerçekten delilik kendim için diyorum yanlış anlama 🙂↕️ genel düşüncem ise 2 çocuk yeterli diye düşünüyorum hep 😊
TombulHatun Cicikiz maşallah 32 yaşına gelip 2. Çocuğa cesareti olmayan ben 25de yeni evlenmiştim maşallah sana 3. Düşünebiliyorsan ☺️ ben olsam yapmam 2 çocuğu güzel büyütüp yetiştirmeye çalışırdım Allah onlara sağlık versin
asilzaade TombulHatun bide ben yaa🤝 32 yaşındayım 1 oğlum var 2ciyi herkes soruyor eşimde çok istiyor ama cesaret sıfır bende
Cicikiz TombulHatun erken kalkan yol alır 18 de evlendim 19 da kız doğdu 22 ye girmeme 5 gün varken oğlum doğdu 🤣
karamelek21 TombulHatun sizinle aynı fikirdeyim, bu kirli dünyaya iki çoçuk yeterli, bnde 33 yaşındayım haftaya 7 yaşına girecek oğlum, bir süredir ikinciyi istiyorum, kızda olsa oğlanda başım üstüne diyip tmm dicem😂
Cicikiz HurremSultan @ardlenin yeni adı neydi ya ona fotomu atmıştım hatta çok şaşırmıştı @Etipetito TombulHatun bide matematik öğretmenim vardı benim adını hatırlayamadım çık ortaya 🤣
Eskobar Cicikiz ben şimdiden çocuklarımın çocuklarının gelişimini düşünmeye başladım😂 Kuzenleri çok olsun istiyorum bi dördüncü çocuk aklımın kenarından geçiyor ama geçtiği gibi def ediyorum bir daha çocuk falan doğuramam yeterince bittim zaten😂 Kv iki çocuğu var ikiside erkek bizde üç bebe en fazla kaynımdada üç olursa 6 kuzen olacaklar bence küçük bir aile şöyle bir ramazan sofrası kurulduğunda ucu bucağı gözükmesin istiyorum😂 Benim anamın altı çocuğu var üç ablamda üç bende üç diğer ablamda üç abimde diğerleri bekar dolup taşmış bak dört çocukla😂 Ama sen yinede yapma boşver😂
asilzaade Cicikiz maşallah sana biraz daha bekle bence 6 yaşındaki okula başlayacak iyiki yapmamışım dersin ha Bi yardım edenin varsa başka yap gitsin benim 2 ciye Bike cesaretim yok yani
Cicikiz asilzaade başladı zaten birinci sınıf altı buçuk yaşında işte diğeir de üç buçuk kim bakacak ya annem uzakta kaynanamla bir senedir görüşmüyorum bayramlar da bile gitmedim artık ölümlük oldu bizim küslük gerçi küsmeden önce de faydası yoktu sadece eşimle ben işte çocuklarla ilgileniyoruz
asilzaade Cicikiz bacım Dur durduğun yerde o zaman Bi yardımında yoksa çok zor olur bebekle eş tarafı hepsi böyle olurya aman neyse faydaları yoksa böyle daha iyi
Eskobar Cicikiz amaan her türlü çok zor sen yap bi tame daha hiç olmazsa birlikte olurlar dışardaki sapkınlara bulaşmazlar😂 İnanıyorum bir gün elimize kahvemizi alıp oturacağız😂