Cicikiz asilzaade bizim küslük artık ölümlük bacım bak iki hafta önce kaynım evlendi düğününe bile gitmedik bende eşimde nişan yaptılar çağırmadılar kına yaptılar çağırmadılar düğüne de eşimi aramış annesi düğüne gel diye eşimde nişana kınaya çağırdınız mı da düğüne geleyim demiş ben tek başıma değilim benim karım var karımı arayın beni değil demiş gelirse gelirim gelmezse gelmezse gelmem demiş kapatmış tabi beni Çağıran ve arayan olmadı gitmedik orta da hiç birşeyde yok (eşimle abisi kardeşi ortaktı )olan şu ben kaç senedir evliyim iki çocuğum var 7 sene bitiyor bizim 7 senedir kiradayız iki sene önce abisi evlendi evlenirken kendine ev aldı kaynanam da çok destek oldu maddi değil manevi sen abisin tabi kendine önce sen ev alacaksın diye kendim duydum seneye de onlara alırız kendine al önce diye ve bu adam ev almak sacamlık ev alacağımıza daha çok yatırım yapar kazanırız diyen adam kendine gitti ev aldı sıfır evin içini mutfak dolap vs değiştirdi 7 kere boyacı sokmuslar evin içine beğenmemiş rengini haspam ben yine bişi demedim Allah var çok üzüldüm haksızlık değil mi bu ama neyse bi sene sonra oldu bize sözde alacaklardı ya ev alamayız çok borcumuz var oldu tabi eşimde delirdi kavga ettiler bende artık açtım ağzımı yumdum gözümü baya laflar söyledim kaynanama kaynıma falan küçük kaynımla bi sorunumuz yok ama onun düğününe gitmedik gerçi o da biraz karışık bi durum kaynanam kıza orosbu bile dedi adı çıkmış dedi istemedi eşimi büyük abiyi doldurdu hep kızla kötü oldu kaynım vazgeçmedi tabi mecbur barışmak zorunda kaldı kızla midesiz kadın Allah’ından bulsun
asilzaade Cicikiz bildiğin haksızlık neyseki eşinde ailemdir diyip savunmuyor senin durumun gibi Bi tanıdığım var ama eşi ailemdir diyip herşeye susuyor Allah yardım etsin iyi yapıyorsunuz konuşmamakla
Eskobar Cicikiz amaan her türlü çok zor sen yap bi tame daha hiç olmazsa birlikte olurlar dışardaki sapkınlara bulaşmazlar😂 İnanıyorum bir gün elimize kahvemizi alıp oturacağız😂
Eskobar Cicikiz bilmiyorum kendime böyle telkin veriyorum Ev almışız büyük bahçeli müstakil güzel bi şömine yaptırmışız ev dekoruda sıfırdan 🤗 Ayaklarımı uzatmışım ve loş ışıkta üzerimde battaniye ile kahve içiyorum Aaaayyyy hayal bile olsa güzel😂😂 Olacak olacak inşallah bir gün
Angellove2010 Cicikiz ahh ben 4. İstiyorum da eşim istemiyor çocukları çok severim benim 3. de sprial ile oldu onda da kedi getirmişti eşim eve ona öyle bir kanım ısındı ki bebeğimmiş gibi sevdim çok sürmedi hamile olduğumu duydum bazı hamile kalamayan bayanlara derler kedi besleyip onu çocuğun gibi seversen hamile kalırsın derler ne kadar doğru bilemem ama ben de sanki öyle oldu 😊
Cicikiz Angellove2010 kız zorlama artık 4 5 derken ne yapacaksın futbol takımımı kuracaksın zirvede bırak 🤣 ben çok büyük konuştum ya Allah biliyor ikinciden sonra asla üçüncü yapmam olsa bile aldırırım diyordum ama fikrim değişiyor sürekli
Cicikiz asilzaade Allah’a havale ediyorum ben çok zor zamanlar yaşadık eşime bir milyonu geçik geçen yıl borç bıraktılar ev almakta hayal oldu artık
asilzaade Cicikiz aynen öyle canım yanlarına kalmaz uzak durmakla iyi ediyorsunuz ama er yada geç çıkar acısı merak etmeyin Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmaz
karamelek21 TombulHatun sizinle aynı fikirdeyim, bu kirli dünyaya iki çoçuk yeterli, bnde 33 yaşındayım haftaya 7 yaşına girecek oğlum, bir süredir ikinciyi istiyorum, kızda olsa oğlanda başım üstüne diyip tmm dicem😂
TombulHatun karamelek21 ben 2. Bile düşünemiyorm 😂 hayırlısı oksn rabbim gönlünüze göre versin inşallah
isimsizannee1 Cicikiz Ay şaka gibi şuan şoktayım inanın😂 Tam bu konu hakkında post açmaya gelmiştim yalın 25 2 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var 1. Sınıfa gidiyor ve bana bu aralar 3. Cü çocuk ilham perileri gelip gidiyor sizin postunuzu görünce şok oldum acaba ben mi yazdım kendimden haberim yok diye😂😂 Sen ne karar verdin bacım yapcakmısın slxmsl
Cicikiz isimsizannee1 havalardan herhalde kış geldi ya rahat batıyor bize ben şuan değil ya birinci sınıf çok zor 30 dan sonra diye düşündüm 🤣