Cicikiz Angellove2010 kız zorlama artık 4 5 derken ne yapacaksın futbol takımımı kuracaksın zirvede bırak 🤣 ben çok büyük konuştum ya Allah biliyor ikinciden sonra asla üçüncü yapmam olsa bile aldırırım diyordum ama fikrim değişiyor sürekli
asilzaade Cicikiz aynen öyle canım yanlarına kalmaz uzak durmakla iyi ediyorsunuz ama er yada geç çıkar acısı merak etmeyin Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmaz
Eskobar Cicikiz bilmiyorum kendime böyle telkin veriyorum Ev almışız büyük bahçeli müstakil güzel bi şömine yaptırmışız ev dekoruda sıfırdan 🤗 Ayaklarımı uzatmışım ve loş ışıkta üzerimde battaniye ile kahve içiyorum Aaaayyyy hayal bile olsa güzel😂😂 Olacak olacak inşallah bir gün
karamelek21 TombulHatun sizinle aynı fikirdeyim, bu kirli dünyaya iki çoçuk yeterli, bnde 33 yaşındayım haftaya 7 yaşına girecek oğlum, bir süredir ikinciyi istiyorum, kızda olsa oğlanda başım üstüne diyip tmm dicem😂
TombulHatun karamelek21 ben 2. Bile düşünemiyorm 😂 hayırlısı oksn rabbim gönlünüze göre versin inşallah
isimsizannee1 Cicikiz Ay şaka gibi şuan şoktayım inanın😂 Tam bu konu hakkında post açmaya gelmiştim yalın 25 2 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var 1. Sınıfa gidiyor ve bana bu aralar 3. Cü çocuk ilham perileri gelip gidiyor sizin postunuzu görünce şok oldum acaba ben mi yazdım kendimden haberim yok diye😂😂 Sen ne karar verdin bacım yapcakmısın slxmsl
Cicikiz isimsizannee1 havalardan herhalde kış geldi ya rahat batıyor bize ben şuan değil ya birinci sınıf çok zor 30 dan sonra diye düşündüm 🤣
karamelek21 TombulHatun bnde yüzde yüz istiyotum diyemem, oğlum kardeş istiyor ona haksızlık yaptıgımı düşünüyorum bazen o yüzden bir süredir düşünüyorum 🥹 ama olmuyor oda ayrı bir konu, Rabbim herseyin hayırlısını versin🤲🏻
TombulHatun karamelek21 senin oğlun büyümüş ya yapılabilir bence de hayırlısı olur inşallah, benimmki daha 3.5 benim cesaretim yok 🥹