Cicikiz icinden geleni yap pişman olma derim ama unutma sorumluluğu ağır ve her zaman hayalindeki gibi olmayabiliyor bana da gelmiyo degil bu fikir ama hayır sacmalama saha 23 yaşındasın çocuk digurmayanmi geldin diyorum kilo ver taş gibi gez diyorum emin ol cocuk bazen hani aşkı memnuda diyir ya firdevs ayak bağı sorumluluk vs vs… bazen kendini hak verjrken buluyosun istiyosan yap ama esinin destegide önemli ama unutma ki onlara bakarken kendini de kaybetme çünkü çocuk hersey demek.. oyle sofraya bi tabak daha gelir olayı degil cidden zor ben düşünüyorum ama sonra salak ne cektin sen buyuturken diyorum araları 1 bucuk yas ve esimle ailemle baya bi sıkıntı yaşadım psikolojim bozuldu yani hele hamilelikte oluşan deformasyon ve emzirme dogum lohusalık gece uyanmalar ve bide 3 ve 6 yaşında iki çocuk daha .. yetenilecek misin iyi düşün derim sonradan keske deme pişmanlık olmasın ben düşünüyordum ama ikisiyle zor basa çıkıyorum tek basima o yüzden vazgectim erkekelr ne kadar yardım etse de çocuk kadının sorumlulugu genellikle görüşleri… insallah hakkında hayırlısı olsun uzun yazdım ama yapıp sonradan acele ettim diye pisman oldugum icin sana biraz hislerimi yazmak istedim insallah sen istersen bile gönlüne göre olur….💖