asilzaade bizim küslük artık ölümlük bacım bak iki hafta önce kaynım evlendi düğününe bile gitmedik bende eşimde nişan yaptılar çağırmadılar kına yaptılar çağırmadılar düğüne de eşimi aramış annesi düğüne gel diye eşimde nişana kınaya çağırdınız mı da düğüne geleyim demiş ben tek başıma değilim benim karım var karımı arayın beni değil demiş gelirse gelirim gelmezse gelmezse gelmem demiş kapatmış tabi beni Çağıran ve arayan olmadı gitmedik orta da hiç birşeyde yok (eşimle abisi kardeşi ortaktı )olan şu ben kaç senedir evliyim iki çocuğum var 7 sene bitiyor bizim 7 senedir kiradayız iki sene önce abisi evlendi evlenirken kendine ev aldı kaynanam da çok destek oldu maddi değil manevi sen abisin tabi kendine önce sen ev alacaksın diye kendim duydum seneye de onlara alırız kendine al önce diye ve bu adam ev almak sacamlık ev alacağımıza daha çok yatırım yapar kazanırız diyen adam kendine gitti ev aldı sıfır evin içini mutfak dolap vs değiştirdi 7 kere boyacı sokmuslar evin içine beğenmemiş rengini haspam ben yine bişi demedim Allah var çok üzüldüm haksızlık değil mi bu ama neyse bi sene sonra oldu bize sözde alacaklardı ya ev alamayız çok borcumuz var oldu tabi eşimde delirdi kavga ettiler bende artık açtım ağzımı yumdum gözümü baya laflar söyledim kaynanama kaynıma falan küçük kaynımla bi sorunumuz yok ama onun düğününe gitmedik gerçi o da biraz karışık bi durum kaynanam kıza orosbu bile dedi adı çıkmış dedi istemedi eşimi büyük abiyi doldurdu hep kızla kötü oldu kaynım vazgeçmedi tabi mecbur barışmak zorunda kaldı kızla midesiz kadın Allah’ından bulsun