Kızlar diyetimin 3 cü günündeyim 1 kg vermişim çok iyi ilerliyorum. Gelin bir birimizr motive olalım. Bünyem 3 günde alıştı artık acıkmıyorum bile. Hadi hep beraber kurtulalım şu göbekten.
Güncel kilom 77 hedef şuanlık 70. İkinci hedefim 62 olacak

kalpkirintilari Diyeti nasıl yapıyorsunuz? Yani gün içinde ne gibi bir yemek rutini oluşturdunuz bilgi verirseniiz ben de başlarım hemen 😂

kaardelen Sabah 10 da kahvaltımı yapıyorum ne varsa evde. 3 litre su içiyorum. Arada kahve ya da muz yiyorum. Öğlen 3 gibi ikinci öğünümü yiyorum sadece zeytin yağında pişmiş herhangi bir yemek pilav hariç. Sonra akşam 6 da salata ile günü kapatıyorum. Akşam yemeğinden sonra çok acıkırsanız muz yiyebilirsiniz kahve çay falan serbest

kalpkirintilari Sonra akşam 6 da salata ile günü kapatıyorum.

Aksam yemeginiz cok hafif kalori acigi ile kilo vermeniz kalici ve duzenli olmaz malesef metabolizmanin calismasi icin besine ihtiyaç vardır

kalpkirintilari gunde 3 ana ogun kesin yap saglikli seyler tuket salata bol kendini asla asiri kisitlama vermen gereken cok kilon var ise. bol su ki iciyormussun sade kahvede bu surecte cok onemli ara öğünlerini abur cubur yerine biraz daha tok tutucak seyler yapabilirsin ben 3 ana 1 ara yapiyorum o ara ogunde wasa uzerine katkisiz findik ezmesi bazen tahin pekmez suruyorum 1 tatli kasigi degil yani bi fincan kahve ile yapıyorum baya tok tutuyor en gec 6 da kapatiyorum nadiren 6 oluyor haftada bir tartil her hafta ayni gun ayda bir de mezura ile ölçüm yap mesela bol eksiler umarim istedigin kiloyu gorursun😮‍💨

Eskiden diyet poatu açılsa hemen 200 yorum gelirdi noldu şimdi ya

kalpkirintilari merhaba bende diyetteyim bu post bana iyi geldi 2 aydır diyetteyim 10 kg verdim, 78 ile başladım şuan 68,300 bu hafta adet oldum ve diyetim bozdum😭 nişan vardı boşladım diyeti,yarın diyetisyenimden yeni listemi alıp yeni haftaya daha iradeli başlamak istiyorum inşallah, hedefim 60 62 civarı☺️ 2 beden inceldim 42 den şuan 38 ben oluyor, 36 oluyor ama dar geliyor😄 ama 36 girmek harika bir duygu darda gelse🥰

kalpkirintilari sabah 10:30 gibi kahvaltı yapıyorum günde iki yumurta mutlaka bir dilim kepek ekmegi, yumurta haşlama omlet menemen hergün istegim üzerine yapıyorum, bazen yulaf tost yazıyor, yada tam bugday unundan pankrk,peynir zeytin yeşillikler, sonra öğlen 14:30 gibi bir degişim meyve bir kupa kahve şekersiz,bezen hurma ceviz, bazen mısır patlagı üzerine fıstık ezmesi ve muz enfes oluyor, sonra gün içinde mutlaka 3 lt geçkin su içiyorum, akşam 18:00 19:00 arası yemek yiyorum 2 gün mutlaka balık,ve et tavuk yanında bol salata ve yogurt ile, sonra 21:00 de son olarak kiraz sapı çayı içiyorum ve günü kapatıyorum 😂 tam olarak listemi harfiyrn yazdım size

karamelek21 Çok güzel ya. 19 da yemek yemek kilo aldırmaz mı ya ben o piskolojideyim ve ikinci ana öğünümü öğlene çektim. Bide şey sorucam cevaplarsan sevinirim lütfen. Ben kahveyi asla sade içemiyorum yani mutlaka sütle içmem gerek. Latte yada kapucino yada normal evde sütlü kahve olaram ama şekersiz tabiki. Sütle içmek diyeti bozarmı?