Selam kızlar bildiğiniz gibi kayınvalidem işe altlı üstlü oturuyorum tanışmaya gitmişlerdi aile tanışması geçen hafta da kızın ailesi geldi yukarı kaynanamgile ev de küçük ya 2+1 beğenmediler kızın annesi kaynımı arayıp ayrı ev alın demiş aslında o üst katta ben yine alt katta oturcaktım kaynanam kiraya gitcekti emekli maşşları var kayınbabam çalışıyor birde . Neyse evi satalım ayrı yerden 2 ev alınsın dediler bize kaynıma bide neyse eve bakmaya geldiler bugün iki katı adam tamam beğendim dedi alcak oldu yarın kaynım evi satmayalım senin arabanı benim arabamı satalım babam da az kredi çeksin evi alalım siz yine evde oturun dedi ki o araba benim miras parasıyla alındı 700 bine bide benim 3 bilezik var eşime demiş onları da bana verin diye eşimde hayır onlar kızın vermem demiş. Ev bakdılar kaynıma bugün kaynanam gelmiş ev. Güzel değil bura daha güzel dedi az önce kayınbabm aradı nasıldı ev diye iyi güzel dedi kadın satılmasın biz burda kalalım istiyor sinir oldum . Yani diyeceğim eşimde istemiyor çıkmak istiyor bende kayınbabama yazdım ben kaçtım bişe istemedim bi kız geliyor onun için herşeyi yapıyosunuz bende bu evde oturmak istemiyorum satılsın bi oğlun yok senin öbürünü de düşün dedim bundan sonra nasıl davranmalıyım onlara🙂↕️