Zamansiz_ Mihrimahnur hahah ayy al bendende o kadar bi kek bi böörek olsa yanina da bi cay 🥲 düşününce bile benim vucut kilo alacak diye korkuyorum anacim🥲🦦
tazeann perimasali802_ inanırmısın kısardan başka hiç bişey yok 😂 ıslak kek olabilir dediğin gibi kurabiye de güzel fikir ksırın yanına ne yakışırsa o olabilir 😅
tazeann Mihrimahnur pırasam yok canım kabak desen onuda alma imkanım yok yarın hazırda da dolmam yok çocukla da hiç saramsm zor 😅 tavuklu şehriyeli salata olabilir
tazeann perimasali802_ Gelin misafirim olun canım siz menüyü söyleyin ben yaparım valla yapması düşünmekten daha kolay 😅
tazeann Mihrimahnur canım bir sürü çeşit var da benim aklıma gelmiyor ne yazıkki o kadar yorgun ve bitkinim ki beynimin durduğunu hissediyorum
perimasali802_ tazeann valla öyle düşünmek berbat bişey ya beyin uyuşuyor resmen 😂 Çok teşekkür ederim canım benim düşünmen yeter 💗
tazeann perimasali802_ He valla ya biz kadınların işi valla çok zor temizlik yaparken plan yap yemek pişirmek için her gün menü oluştur misafir gelir yine aynı Allah bize iyi dayanma gücü vermiş 😅Rica ederim canım ne demek başım gözüm üstüne 💞
perimasali802_ tazeann i yüzden erkeklerden daha akilliyiz beyin hep aktif 😂 Uyurken bile plan kuruyoruz 😂
tazeann perimasali802_ Maalesef gerçekten öyle yarın ilk önce kahvaltı hazırla sonra şunu yap bunu yap vs vs derdimiz bitmiyor ben akıllı olmak istemiyorum erkek olmak istiyorum hayat onalra güzel yiyip içip s…p yatıyorlar 😅
tazeann perimasali802_ canım ben bunun aynısını yapmıştım mükemmel olmuştu yalnız tuzunu 1 çay kaşığı yazıyor ama sen 1 buçuk yada 2 ç.k at çünkü 1 ç.k az geldi