perimasali802_ tazeann i yüzden erkeklerden daha akilliyiz beyin hep aktif 😂 Uyurken bile plan kuruyoruz 😂
tazeann perimasali802_ Maalesef gerçekten öyle yarın ilk önce kahvaltı hazırla sonra şunu yap bunu yap vs vs derdimiz bitmiyor ben akıllı olmak istemiyorum erkek olmak istiyorum hayat onalra güzel yiyip içip s…p yatıyorlar 😅
tazeann perimasali802_ canım ben bunun aynısını yapmıştım mükemmel olmuştu yalnız tuzunu 1 çay kaşığı yazıyor ama sen 1 buçuk yada 2 ç.k at çünkü 1 ç.k az geldi
zarifhanim tazeann Ben kısırın yanına kakaolu ıslak kek yapıyorum. Tuzlu kurabiye veya poğaça da yapıyorum. Misafirleriniz çocukluysa bir de çorba yapabilirsiniz.
tazeann zarifhanim Yok canım çocuklu değil teşekkür ederim tavsiyen için menüme karar verdim kısır ıslak kek yalancı su böreği Rus salatası yeterli gibi geldi bana sence bide yanına çerez koyarım
Neselibiri tazeann arkadaşlar zaten yazılabilecek şeyleri yazmış ama tatlı önerisi olarak milföyün varsa aşırı kolay soğuk baklava oluyor 5 dk anca sürer yapması tadı da acayip güzel oluyor
tazeann Neselibiri o benim bsyadır aklımda canm ama ilk yapacağım için misafirlere yapmak istemiyorum İlk önce bi kendimize deneyim güzel olursa hep yaparım ya da yaparım güzel olursa menünün içine katarım olmazsa katmam teşekkür ederim
tazeann perimasali802_ Cinsiyeti değiştirsen bolar değiştirip öyle boşayalım😅 Allah daim etsin mutluluğunuzu 🤲🏼❣️
Neselibiri tazeann yap bence öyle riski olan bi tatlı değil sadece bazıları milföydrki tuz tadının kötü olduğunu söylüyor ama biz asla tuz tadı almadık çok güzel di dediğin gibi beğenmezsen koymazsın
Neselibiri tazeann bide her zamn ilk deme çok güzel oluyor bidaha o tadı yaklamak zor oluyor tutmuyor 😂