Bu mevsimde yani soğuklar düştü düşecek zamanı 34 aylık kızınızla basladiginiz tuvalet egitiminde 2. haftanın sonunda olsanız ve kızınız her gün büyüğünü altına yapıp küçüğünü de hiçbir şekilde söylemese ve hatta siz goturdugunuz zaman bile gitmeyecek kadar inat bı çocuk olsa. Bu da sizin tuvalet eğitiminde üçüncü denemeniz ve eğer bırakırsanız 3. Başarısızlığınız olacak olsa bide kızınız küçüklüğünden beri her şeyi konuşan anlayan anlatan bı çocuk olduğu halde çişini söylemiyor olsa, öğrenmedi diye vazgeçip bez bağlar misiniz? Yoksa 2 hafta olmuş olmaya biraz daha devam edeyim zaten insanların da 1 ay falan sürüyormuş mu dersiniz? Benim yerimde olsanız ne yapardınız zira ben çok yoruldum burda yazılan tecrübelere göre aksiyon alıcam.
Bu durum bana kafayı yedirmeden fikir verin😔
Sinemsinem oglum oyleydi bi kez cok istikrarli devam ettim buyuk tuvaletini yapiyordu tuvalette cisini yok diyip icerde saliyordu 1 haftaya yakin devam etti bu zamani değilmiş geri bagladim aradan 2 3 hafta gecti tekrar denedim basardik bu sefer zor olsada cok zor hemde demekki zamani degil 3 . Denemelerin arasi azmiydi belliki hazir degil ya her cocuk ayni degil ki
Sinemsinem Lazımlık alacaktın, aldın mı? Lazımlığa oturtup oyalamak için oyun oyna. Ben çizim yapmayı seviyor diye çizim yapılan oyuncak tabletten almıştım. O yaparken sen bi şeyler çiz, anlat hatta tuvalet çiz. Varsa sevdiği oyuncağı onu da tuvalete götürün, tuvaletini yaptırsın falan.
İlk denemen olsa daha sonra dene derdim ama 3. denemen artık biraz sabırlı olun
Sinemsinem çok Zorlu bir süreç vazgeçmeyin bir ay bilemedin iki aya kadar alışır bnde çok zorlandım kaç kere hastaneye gittik tuvaletini tuta tuta gitmiyordu ama pes etmedim bir süre sonra tekrar devam ettim
Lazimlik kullanin kendi sevdiği oyuncaklarida alin yanina en azından dikkati dağılır yapar ve güzel dille küçük tatli sürprizler yapabilirsin