zeynep17_ Merhaba hanımlar arnizdan eşi 101 okey oynan varmı Allah aşkına biri bana cevp versin kafayı yicem sabha oynuyor akşam kadar akşama gece sabah ezanın kadar oynuyor bu normal mi ya bu oyunu içeriği ne bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
HurremSultan zeynep17_ içerik bilmem yapan heryerde yapar da. Oyun oynamak zor ya bende hep çocuk oyunları indiririm ahahhaha başladınmi duramiyorsun cok heyecanlı oluyor baktım çok zaman harcıyorum kendim bıraktım. Yani birşeyler karıştırmaktan değil de heyecanlı olduğu için oynuyor olabilir😊
normaldiilbeybiii zeynep17_ biz oynuyoruz çok da severim ama eşim bizle oynuyor sürekli okeye gitmiyor allahtan
dmltugce zeynep17_ eğer online oynanan bir oyun ise evet konuşma olması mümkün. Ama normal internetsiz bir oyun ise bence endişe edecek bir durum yok
zeynep17_ Ben artık içten içe şüphelenmeye basldim.kafayi yemek üzereyim desem benmi abartiyirum acaba bilmiyorum
zeynep17_ normaldiilbeybiii sence şüphelenmek haklımiyim oyun hariç kadınlar konuşması mumkunmu okey oyunda
zeynep17_ normaldiilbeybiii ben ne anlarim.okeyden ben saçımı zor topluyorum çocuk kaynana derken vakitmi var😂
piremsees zeynep17_ konuşa biliyorlar mikrofon açıpta yazışabiliyorlar kendimde oynuyorım okey ordan biliyorum
zeynep17_ HurremSultan gündüz neyse baktım bişey yok ama biz yatağa uyumak için girdiğimizde ben artık eşimi beklemten uyuya kalıyorum.bazen uyanıyorum Sabah ezanı okuyor hala oynuyor ben ondan şüpheli yorum artik
nesli123 zeynep17_ bence ilgiyi kendine cekmelisin saç bakımı makyaj güzel bir gece kıyafeti tamamdır 🥰
zeynep17_ piremsees peki ınstagram’dan örnek vereceğim mesela ben onun hesabını alıp kendi telefonuma Okey yükle onun hesabından giriş yaparsan öyle bir şey oluyor mu mesela
normaldiilbeybiii zeynep17_ açabilirsin ama oyun online bi oyun oyunun içinde konuşuyorsun mesaj falan sonra dan görülmez o mesajlar heralde
piremsees zeynep17_ online bi oyun mesaj belki görürsün sesleri duyamazsın canım tamda denemedim bilmiyorum
kaardelen zeynep17_ Online ise mesajlaşma yeri ses açma sesli konuşma vesaire özellikleri oluyor. Şüphe duyuyorsanız girip kontrol edin. Ama bağımlısı da olmuş olabilir pozitif düşünün derim.