abasiyanik sacmaliysenercan bizde evde biri varken hiç denemedik çünkü malum şeyden sonra sigara keyfi duş falan derken çok ses çıkıyor 😂 hiç o toplara girmedim
sacmaliysenercan perimasali802_ iyi çamaşır katlıyorum biri yıkadı diğeri kuruttu sıra bana geldi bı an önce katlama makinesi aldırmam lazım sen nasılsın 🙃
abasiyanik perimasali802_ eşimin memleketine tayin istedik 2. Kere ban yedik malesef o baya moralimi bozdu Hayırdır senin neyin var aşkım. Önemli birşey değildir inşallah
perimasali802_ abasiyanik niye ki canım eşin askermi bide bulunduğunuz yer güzel değilmi Ban niye aldınız ya
perimasali802_ sacmaliysenercan şükut et kurutman var 😂 Katlanma makinesine de Allah büyük Benim oda Yok 🤣
abasiyanik perimasali802_ Memur canım bursadayım güzel bir yer oturduğum yer ama malesef maddi durumlar orda ev var gitmek daha hayırlıdır diye düşündüm bi türlü nasip olmuyor
perimasali802_ abasiyanik vardır bir hayir canim benim Sıkma canini Allah büyük Bizdede durumlar vahim yani aslında Türkiye geneli ekonomi zorluklar çekiyor
HurremSultan perimasali802_ bizde öyle Allah yuzumuze baksın bize de nasip olsun inşallah. Çok zor kendi duzenin olsun istiyorsun ama kiracısın olmuyor😃